Benimsin - Maureen Smith / Kitap Yorumu (Brand Clan #2)


Serinin ilk kitabı Seninim'i de kapsayan bir yorum olacak. Çünkü ilk kitabı yıllar önce, ilk çıktığı zaman okumuştum ve o yıllarda blogumda kitap yorumlarıma yer vermiyordum. O yüzden iki kitabı kapsayacak şekilde yazmaya çalışacağım.

Seninim'i okurken konu çok farklı gelmişti. Akıcıydı. Lena'nın yaptığı iş, bu işi yapma nedenleri, işin kuralları ve Roderick Brand'in bir anda her şeyi yıkıp Lena'nın hayatını değiştirmesi etkileyiciydi. Seninim'in ilk baskısındaki kapağı orijinaline göre çok iyi bulmuştum. Yeni baskısı da yine oldukça hoş bir kapağa sahip. Orijinalinden çok daha güzel :) 

Benimsin yine seri adından da anlaşılacağı gibi Brand Kardeşler ile devam ediyor. Roderick'in ikizi Remington'un hikayesini okuyoruz. Remy donanmadan kovulmuş ve bunu atlatması zor olmuş. En sonunda güvenlik ile ilgili bir şirket kurup bir ekip oluşturunca işleri biraz daha yoluna sokabilmiş. Çocukluktan beri en yakın arkadaşı olan Zandra'ya karşı olan hisleri onu fazlasıyla zorluyor ama Zandra'yı kaybetmek bile istemiyor. Bu yüzden ne yapacağını hiç bilemiyor. Lena ve Roderick'in evliliğinden sonra ailecek çıktıkları tatil bu ikili arasında beklenmedik bazı şeylere yol açacak. Bize de bu eğlenceli hikayeyi okumak kalıyor.

Brand kardeşler, resmen koloniler. 6 kardeşler. 2 kız 4 erkek. Abla evli, abi evlenip boşanmış, çocukları var. Ailece birbirlerine çok düşkünler. Ve en önemlisi çocuklukta bol bol travma yaşayan Zandra'yı ailelerinden biri olarak kabul etmişler. Zandra yıllardır Brand ailesine çok yakın. Doğal olarak Remy'ye de çok yakın, birbirlerinin her şeyini biliyorlar ama bir yerde bu durum değişiyor. Duygular değişiyor ama yılların dostluğunu kaybetme korkusu da var.

Zandra'dan biraz bahsedecek olursak bir eskort ajansı var. Ajansa bağlı çalışan 10 kız var. Tabii ki Lena'nın çıkmasıyla bu sayı 9'a düşmüş. Seçkin müşterileri olan bir ajans. Randevu ayarlamak için belli testlerden geçmek gerekiyor. Kızlar, müşterilerine partilerde, toplantılarda vb. yerlerde eşlik ediyorlar. Aralarında herhangi bir ilişki olması yasak. Bu kurala bağlı çalışmak zorundalar. Zandra'nın sorunlu bir geçmişi var ama o kendini başarılı bir noktaya getirmeyi başarmış biri. Herkesin sevgisini, saygısını kazanmış ve güzelliğiyle baş döndürüyor. 

Kitap ciltli, okumamış olanlar için Seninim'de tekrar ciltli olarak basıldı. Seriye başlamadıysanız ikisini de ciltli alma şansınız var. Ciltli kitaplardaki ip pratikliği ile beni kendine çekiyor resmen. Evet ayraç çok seviyorum, şekilli, renkli ayraçlar ama ip kullanımı çok kolay :)

Yazar serideki bu iki kitaptan sonra bu seriye ait başka kitap yazmamış, başka serileri var ama şu an yıllardır bu seriye ait bir kitap çıkmamış ve açıkçası benim merak ettiğim iki kardeş var. Onların hikayesi de yazılsa ne güzel olur diyor ve yazımı sonlandırıyorum. Görüşmek üzere.

0 yorum:

Yorum Gönder