Bayram İndirimleri / Kozmetik - Bakım


Herkese merhaba

O kadar çok bayram indirimi vardı ki bunları bir yazıda birleştirmek istedim. Okuyanlara yardımcı olacağını düşünüyorum. İlk olarak bayram indirimlerindeki favorim Gratis ile başlayalım.

Gosh Kozmetik ile benim gibi henüz tanışmamış olanlar varsa %50'lik indirimi değerlendirebilirler. Max Factor ürünlerinde de yine %50 lik bir indirim var. The Balm, Loreal(renkli kozmetik ve yüz bakım ürünleri) ve bay-bayan parfümlerde, Nivea yüz bakım ürünleri, Himalaya ürün çeşitlerinde ve daha birçok markada ise %40'lık bir indirim yapılmış. 3 al 2 öde, 1 alana 1 bedava gibi kampanyalar da mevcut. Real Techniques fırçalar ve Maybelline, Pastel ürünleri de yine %30 indirimde. Kampanyaları detaylı incelemek için gratis.com.tr





Watsons bu indirim döneminde yeni bir şey denedi. Bugün aslında indirim başladı ancak ilk gün bu indirimden sadece Watsons Card sahipleri yararlanabilecek. İndirimler şu şekilde:

Max Factor, Deborah %50, Revlon, Loreal %40, Alix Avien, Rimmel London, Maybelline, Pastel %30 indirimde. Fazlası için üstteki görselleri inceleyebilirsiniz.

Rossmann bu bayram indiriminde sönük kaldı. Urban Care şampuanlardaki %50 indirim dışındaki hiçbir indirim bana çekici gelmedi. Kendi markalarında bile neredeyse indirim yapmamış Rossmann. Alterra'dan güzel bir indirim bekliyordum ama hiçbir indirim yok. Çeşitli markalarda %30,40 ve 50 indirimler var. 17-23 Eylül tarihleri arasında devam edecek indirimleri incelemek isterseniz rossmann.com.tr


Cosmocare, Bursa'nın yerel mağazalarından biri. %50'ye varan indirim diyor ama indirimli marka veya ürünlerle ilgili hiçbir bilgi yok. 18-23 Eylül tarihleri arasında mağazaya yolu düşenler uğrayıp neler indirimde bakabilir :)


Yine Bursa'nın yerel mağazalarından biri Kağan Parfümeri. Kendisini lise yıllarımdan beri pek severim ve alışveriş yaparım. İşleri büyütüp Bursa dışına açıldılar ve şu an sanırım 3 ilde mağazaları var. Birçok mağazadan güzel indirimler yapmışlar. Max Factor, Loreal makyaj ürünlerinde, Olay cilt bakım ürünlerinde %50, Maybelline, Nivea cilt ütünlerinde ise %40 indirim var. Loreal cilt bakım ürünlerinde ise %45 indirim devam ediyor. Mağazaya gidemiyorsanız online olarak kaganparfumeri.com'dan alışveriş yapabilirsiniz. 

Sanırım en güzel indirimi Migros yaptı. Mağazaların yanısıra sanal market üzerinden de indirimli ürün almak mümkün. 17-20 Eylül arasında tüm yüz,vücut ve el bakımı ürünleri %50 indirimde,  parfüm ve deodorantlar, makyaj malzemeleri ve aksesuarlarında da çok güzel indirimler var. Hele deodorantlar kapış kapış satılıyor. 

Benim dikkatimi çeken indirimler bunlardı. Yine bugün gözüme takılan olursa ekleme yaparım. Umarım bu yazı hoşunuza gitmiştir. Hoşça kalın.

2 yorum:

  1. Bu faydalı post için teşekkürler. Ben de bugün bayram alışverişine gittim. En çok ürünü Migros'tan aldım. Gerçekten çok ucuz ve çok çeşitli ürünler vardı. Herkese bu hafta bir Migros'a uğramalarını tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Migros indirimi cidden iyiydi ama Bursa'da pek ürün kalmamıştı.

      Sil