Ağustos Ayında Okunanlar

Herkese merhaba

Bu ay geçen aydan iyi durumdayım. Bunaltan sıcaklar insanın elini kolunu bağlıyor ama okumadan da olmuyor :) Uzatmadan okunan kitaplara geçmek istiyorum.


Cindi Madsen - Aşk Bir Masalmış'ı büyük keyifle okudum. Yazarın kurgusunu çok sevdim. Hele vaka çalışmalarına bayıldım. Farklı ve akıcı bir romandı. Hızlı bir şekilde okudum diyebilirim.


Şebnem Burcuoğlu - Kocan Kadar Konuş 2 / Diriliş, ilk kitabın keyfini vermedi bana. İç konuşmaların ağırlığı biraz sıktı açıkçası beni. Tek günde okunabilecek bir kitap yine de. Tam tatillik bir kitaptı ve bunu tatilde okuduğum için mutluyum. Yoksa çok beklerdi :)


Asude - Beni Sev Diye, etkinlik kitabımızdı. Ayrıntılı yorum yazdığım için direk geçiyorum. Merak edenler için TIK.


Nehir Erdem - Huysuz ve Ruhsuz yine keyif alarak okuduğum bir roman oldu. Gerçi Deli Divane hala benim için ilk sırada :)


Rachel Gibson - Her Güne Bir Öpücük, tur kitabımız ve aynı zamanda tipik bir Rachel romanıydı. Eğlenceli bir kitap arıyorsanız tavsiye ederim.


Paula Weston - Sis, Refaim serisinin ikinci kitabıydı. Gölgeler'i okuduğumda da akıp gitmişti. Bunda da yine nasıl başladım nasıl bitti anlamadım.


Laurelin Paige - Sana Tutuldum, Fixed serisi 2. kitabı. İlk kitabı beğendiğim için devamına şans vermek istemiştim. Çok çekemedi beni maalesef :(


Scott Lynch - Kızıl Gökler Altında Kızıl Denizler, serinin ilk romanı Locke Lamora'nın Yalanları gibi bunu da çok sevdim. Yazarın kalemini çok seviyorum. Ne yazsa okurum dediklerimden biri.


Aleatha Romig - Tutku Oyunları, baştan sona şok içinde okuduğum bir romandı. Son zamanlarda bir kitap okurken bu kadar sarsıldığımı hatırlamıyorum. Bitireli 3-4 gün oldu hala etkisinden çıkamadım. Yorumu etkinlik kapsamında çok yakında gelecek.

Ayı 9 kitapla kapamışım. Geçen aya göre iyi değil mi? Benden şimdilik bu kadar. Hoşça kalın.

Facebook, Twitter veya Instagramdan beni @masuminciler hesabımdan takip edebilirsiniz :)

0 yorum:

Yorum Gönder