Zenix Yüz Temizleme Toniği


2 haftadır düzenli olarak kullandığım Zenix yüz temizleme toniği yazısını geciktirmeden yazmak istedim. İlk olarak yazdıklarımın kuru cildim üzerindeki deneyimlerim olduğunu söylemek istiyorum. Ancak firmadan aldığım bilgiye göre tonik tüm cilt tiplerine uygun. Tüm cilt tipleri bu toniği gönül rahatlığı ile kullanabilir.


Malum yaz ayındayız, nemin tavan yapması ile yüzdeki yağlanmalar da artıyor. Ben tatilde kullanmaya başladım bu toniği. Pamuğa fıs fıs sıkıp uygulamak çok hoşuma gitti. Gereksiz ürün israfı da olmuyor. Pamuğu yeteri kadar ıslatıp temizlenmiş yüzümü siliyorum. 

Sprey formunda bir ürün. Kapağı açıp direk pamuğa sıkabiliyorsunuz. Ambalaj veya üründe 2 haftalık düzenli kullanımda herhangi bir sorun yaşamadım. Hassas bir cildim olduğu için hassas ciltlere de gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.


Hafif bir kokusu var, hoş bir koku. Vadettiği gibi ciltteki parlamayı önleyip tazelik veriyor. İçerdiği salisilik asit sayesinde cildi canlandırıyor. 100 ml. lik ambalajda satılan Zenix toniğin fiyatı 15.90 TL. Detaylı olarak incelemek ya da sipariş vermek isterseniz %100 Türk firması olan Karataş Kozmetik web sitesinden toniğe ve diğer ürünlere ulaşabilirsiniz.

NOT: Firmayla görüştüğümde hemen her ürünlerinin tüm cilt tiplerine uygun olduğunu öğrendim. Belirli cilt tipleri için olan ürünlerin açıklamalarında mutlaka o cilt tipi için olduğu belirtiliyormuş. Şu ana kadar markanın 3 ürününü kullandım ve üçünde de olumsuz bir etkiye rastlamadım. Önümüzdeki günlerde diğer ürünlerin yazısı da gelecek.

2 yorum:

  1. yaz günlerde kullanılan ürünlere çok dikkat etmek gerek, sıcak güneş cilde hemen ters etki yapabiliyor .. bunu hiç denemedim, sivilceye iyi gelir mi acaba..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sivilcelere karşı etkisi nedir bilemiyorum :(

      Sil