Temmuz Ayında Okunan Kitaplar

Herkese selam

Tatil bitti. Eve döndüm ve hemen geç kalan bu yazıyı yazmak istedim. Şimdiye kadar bir ay içinde asla bu kadar az kitap okumamıştım. Bu yüzden kendime oldukça kızgınım. Her ne kadar elimde olmayan nedenlerden dolayı okumaya pek vakit ayıramamış olsam da 5'in altına düşmek sinirimi bozuyor. Neyse tatilde bu durumu telafi etmeye başladım.


İlk olarak az kitap okuma sebebim benim için tam bir hayal kırıklığı olan Beni Aşka İnandır idi. Yani öyle yüksek bir beklentim yoktu. Okuması zor kitapları bile en geç bir haftada bitiren ben bu kitapta 2 hafta oyalandım. İçimden okumak gelmedi ve inatla bitirmeden başka kitaba başlamadım, çünkü bıraksaydım bir daha başlamazdım. 2 haftamı alan ve yazım yanlışı, cümle eksikliği, anlatım bozukluğu, zaman kaymaları ve daha sayamayacağım birçok hatasıyla okumayı çile haline getiren bu kitabı sonunda bitirdim.


Yanılmak Güzeldir, kendi halinde güzel bir kitap. En azından Goodreads puanı öyle diyor. Nedense beni sarmadı. Birkaç gün içinde bitirdim ama yaşıma uymadı sanırım. Arka arkaya beğenmediğim iki kitap okumak da beni fazlasıyla yordu.


Tatil yolculuğum sırasında başladığım Tatlı Yalan okuma aşkımı tekrar depreştirdi. Bu ara tam gaz okuyorum ama temmuz ayındaki iğrenç performansım bana uzun bir süre yeter. Bu ay yine 10'lu sayılara dönebilmek ümidiyle... Hoşça kalın.

2 yorum:

  1. Merhaba bloğunu yeni keşfettim takipdeyim bende bekliyorum sevgiler :)

    YanıtlaSil