Rossmann Bursa Açılışı ve Rossmann Alışverişim


Herkese merhaba

Geçen cuma Bursa Cumhuriyet Caddesi'nde Rossmann açıldı. Daha önce de vardı ama merkeze uzak kalan bir ilçesinde olduğundan hiç gitmek kısmet olmamıştı. Merkezde açılacağı haberini alır almaz gitme planlarını yapmıştım zaten. 

Açılışa gidemedim ancak cuma akşamüstü uğrayabildim. Nasıl bir kalabalık vardı anlatamam. Tanıtımlar falan çok güzeldi. Mağazanın açıldığı cadde Bursa'nın yürüyüş caddelerinden biri. Bu caddede bir bando bir o yana bir bu yana yürüdü. Mağaza tam ortada kaldığından ve açılışa özel %50'ye varan indirimlerin dikkat çekiciliğine kimse karşı koyamadığı için kalabalıktan ürünleri zar zor inceleyebildim. 


Benim için birçok marka yeniydi. Alışverişimi de bu markalar üzerinden yapmak istedim. İhtiyaç dışı alışveriş yapmadım. Ürünleri incelemek için kalabalıktan dolayı biraz zaman harcadım. Mağaza çalışanları oldukça ilgili ve bilgiliydi. Markalar hakkında bilgilendirdiler ve ürünlerle ilgili sorduğum soruları doyurucu şekilde cevapladılar. Neler aldığıma gelecek olursak:


İlk olarak kullandığım deodorant markası hayvan deneyleri yaptığı için değiştirmeyi düşünüyordum. Rossmann'ın kendi markalarında hayvan deneyleri yapılmadığını öğrenince bu deodorantları aldım. Tane 2.99 TL idi yanlış hatırlamıyorsam.


Keçeli kalemler Dokuz Yayınları'ndan yeni çıkan Eşli Boyama kitapları için destek olsun diye alındı. Fazla boya göz çıkarmaz dedim :) Rival de Loop göz farı oldukça merak ettiğim bir üründü, deneme amaçlı aldım. Yine aynı markanın göz altı kapatıcısını aldım, çünkü yine hayvan deneyi yapan bir markanın kapatıcısını kullandığım için değiştirmek istiyordum. Umarım bunu beğenirim. Emily göz kalemleri de denemek için alındı. Alterra yeni öğrendiğim bir marka. Satış temsilcisi markayı anlattı. Hiçbir şeye ihtiyacım yok ama deneme amaçlı dudak kalemi aldım. 

Aslında 2 adet çikolata vardı alışverişte ama onları fotoğraflamayı unutmuşum. Instagram hesabımı takip edenler görmüştür muhtemelen. Orda açılış, indirim ve alışverişimi paylaşmıştım. Beni instagramdan @masuminciler hesabından takip edebilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

6 yorum:

  1. aldıklarını iyi günlerde kullan canım :) ısana deodorantı ve far paletini severek kullanıyorum umarım sende benim ğibi memnun kalırsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Beğenecekmişim gibi geliyor bakalım ne olacak :)

      Sil
  2. Çok güzel bir haber vermiş oldun canım, çok teşekkürler, ilk fırsatta hemen gideceğim bende, helede cumhuriyet cd. de olmasına nasıl sevindim anlatamam, canım istedikçe giderim artık :) Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeri gerçekten çok iyi. Umarım gidince sen de beğenirsin :)

      Sil
  3. istanbulda rossmanı gördüğümde ne hissetttiğimi biliyorum o yüzden seni iyi anlıyorum.. mütemadiyen uğrar ne var ne yok diye bakarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle ara ara uğrayıp bakmak en iyisi :)

      Sil