Rachel Gibson - Her Güne Bir Öpücük / Kitap Yorumu (Lovett, Texas #4)


Herkese merhaba

RKBT(Renkli Kalemler Blog Tur) bu defa sevilen yazarlardan biri olan Rachel Gibson'ın son kitabının turunu yapıyor. Tipik bir Rachel romanydı ancak sonu birden bitince biraz şok olmuş olabilirim. İnsan bir uzatır onu ne olduğunu anlamadan bitti :)

Bu kez hikayesi konu alınan ikilimiz Stella ve Beau. Stella barmaidlik yapan 28 yaşında bir kız. Evlilik dışı doğmuş bir çocuk. Anne ve anneannesi ile büyümüş. Kendi ayakları üzerinde durabiliyor ve işinde oldukça başarılı. Babası ile baba - kız ilişkisini yaşayamamış ancak kendince bunu geride bırakmayı başarmış. Babası öldükten sonra kız kardeşi Sadie, Stella'nın varlığını öğrenir ve onunla görüşmek ister. İşte tam bu noktada Stella'nın yolu 38 yaşındaki Beau ile kesişir.

Ben bu ikiliyi sevdim. Kitap akıcı olduğu için bir solukta okuyup bitirdim. Yan karakterlerin gücü yine yazarın tipik tarzına uygundu. Beau'nun ikizi Blake şu an en merak ettiğim karakter. Umarım en kısa zamanda onun kitabını da okuruz.

Kitap genel olarak gayet güzeldi. Benim için tek olumsuz nokta her şeyin hızlı ilerlemesiydi. Bu hız birçok şeyi belirsiz bırakmış. Kapak on numaraydı. Ayracı olsa çok daha iyi olurdu. Adına değinmeden geçmek istemiyorum. Orijinal isim direk çevrilse sanki isim daha güzel olurmuş. Kitabı elime aldığımda cidden her gün bir öpücük gibi bir şeyle karşılaşacağımı sanmıştım ama alakası yokmuş. Orijinal adı kitaba çok uygun.

Serinin daha önce hiçbir kitabını okumadığımı söylemek istiyorum. Birbiriyle bağlantılı kitaplar olmadığı için sorun olmuyor. Dilediğiniz herhangi birinden başlayabilirsiniz. Zaten bizde bu seriye ait 3 kitap basılmış. Fırsat bulursam diğer ikisini de okumak istiyorum. Yine yorumlarına burada yer veririm. Benim tur yorumum bu kadar. Yarın cast için uğramayı unutmayın.

0 yorum:

Yorum Gönder