Hepsiburada.com Kitap Alışverişim


Herkese merhaba

Daha önce Hepsi Burada'dan kitap alışverişi yapmıştım. Bu ikincisiydi ve genel olarak memnun kaldım. Toplam 5 kitap sipariş ettim. 6 gün içinde 3 paket halinde geldi.


Boyama konusunda iyi miyim hiç bilmiyorum ama boyama furyasına ben de Esrarengiz Bahçe ile katıldım. hepsiburada.com tatile çıkmamdan önceki perşembe en çok satan elli kitabı yarı fiyatına satmıştı. Esrarengiz Bahçe yarı fiyatına değildi ama denemek için aldım. Önümüzdeki günlerde boyama çalışmalarıma başlayacağım.


Hayata Tutunanlar, daha önce hediye olarak bir arkadaşıma aldığım bir kitaptı. Aklımda kendime almak da vardı. Sipariş verirken 5 TL kampanyasında olduğunu görünce hemen aldım. Çok uygun fiyata geldi :)

Pembe ve Yusuf, annemin Canan Tan hayranlığı sonucu alındı. Kendisi Issız Erkekler Korosu'nu okuduğundan beri bu kardeşlerin hikayesini çok merak ediyordu.

Kişisel Gerilim, çıktığı zaman ilgimi çekmişti. Okunacak çok kitap olduğu için ertelemiştim ama indirimini görünce dayanamayıp aldım.

Peter Pan Ölmeli, kardeşim için alındı. Serinin ilk iki kitabını okuyup beğenmişti. Zaman bulduğunda okusun diye serinin devam kitaplarını da aldım.

54 TL tutan bu alışverişim için kargo ücreti de ödemedim. Hala kitap alışverişlerimde dikkatli olmaya çalışıyorum çünkü okunacak onlarca kitap kütüphanemde bekliyor. Kendimi avutmak için arada böyle bir ya da iki tane alıyorum. İdare ediyor beni bir süre :)

Bu ara fazla okuyamıyorum ama en kısa sürede kozmetik - kitap yazılarını belli bir düzene oturtacağım. Hoşça kalın.

4 yorum:

  1. ben de bu ara okuyamadım ama almaktan da geri duramadım .-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen okumaya zaman olmasa bile almadan duramıyoruz :)

      Sil
  2. hepsi buradayı seviyorum..:)
    http://zoomlabakalim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil