Uni Yeşil Çay ve Losyonlu Göz Makyajı Temizleme Diski


Geçen aylarda Watsons ya da Gratis'te (hangisi olduğunu hatırlamıyorum) gözüme çarpan fiyatı uygun olunca denemek için aldığım ürünlerden biri de Uni yeşil çay ve losyonlu göz makyajı temizleme diskiydi. Büyük bir beklentim yoktu. Çünkü mendillerin henüz makyaj temizlemede çok etkili olduğunu görmedim. Genel olarak da tercih etmem.

Bu diskleri ilk önce göz makyajı temizlemek için kullandım. Maskarayı hemen hemen hiç çıkarmadı ancak far ve kalemi çıkarmada başarılıydı. Daha sonra yaz aylarında fazla makyaj yapamadığım için sürdüğüm ruj, göz kalemi, far gibi kolay temizlenecek şeylerde kullanmaya başladım ve böyle kullanıldığında işe yarar bir ürün oluyor ancak ağır göz makyajlarında etkili olacağını sanmıyorum, tek kat sürülmüş maskarayı bile çıkaramadı. 


Uni sanırım bu ürünü yenilemiş, paketi falan değişmiş. İçeriğinde herhangi bir değişiklik yapıldı mı bilmiyorum ama bendeki bu ürünün başarısı ancak kolay temizlenecek makyajlarda ortaya çıkıyor. Beklentiniz büyük olmazsa eh işte dediğiniz ürünler arasına girebilir. 


Hoş bir kokusu var. Kutuda 80 adet incecik disk var. Disklerin ıslaklığı yoğun ve ben neredeyse kutunun yarısına geldim henüz kuruma belirtisi göstermedi. Göz çevremde herhangi bir kuruma, kızartma yapmadı ki hassas bir tenim var. 

Son olarak kutunun üzerinde yazan sabah ve akşam göz bakımını yaptım. Gözlerime birer disk yerleştirdim. 5 dakika kadar bu şekilde bekledim ve anında gözlerimde bir rahatlama oldu. Yaz ayları için güzel bir ürünmüş diyor ve yazıyı sonlandırıyorum. Sonraki yazıya kadar hoşça kalın.

2 yorum:

  1. göz yakıyor diyorlar bunun için ben de tereddütte kaldım kullanıp kullanmamakta :-( kayısı özlü olanı makyajı daha iyi temizliyor bu arada..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben göz yakma gibi bir şeyle karşılaşmadım ama maskarayı temizleyemiyor. Bu arada aynı gün aynı ürünü incelemişiz :)

      Sil