Tatlı Yalan - Jamie McGuire / Yorum (Maddox Kardeşler #2)


Maddox Kardeşler serisinin 2. kitabı Tatlı Yalan turunun ilk günü ve aynı zamanda benim yorum günüm. Serinin ilk kitabı Tatlı Sır'ın son sayfasını okuduğumda ilk tepkim Thomas'ın hikayesini ne zaman okuyacağız olmuştu. Çok bekledik ama nihayet mutlu sona ulaştık :)

Thomas Maddox, kardeşlerin en büyüğü. Annelerinin ölmesi ile kardeşlerini babasıyla büyüten Thomas, FBI ajanı olmuş, San Diego'da yaşamaktadır. Cami ile Trenton'a mutluluk dileklerini sunduktan sonra mutsuz bir şekilde işine geri dönen Thomas, resmen dağılmıştır. Sert, otoriter bir amir olarak ün salmıştır ama ekibi tarafından çok sevilmektedir.

Lisa Lindy, Chicago'da kendisi gibi bir federal ajan olan Jackson ile yedi yıllık ilişkisinin onu mutlu etmediğini fark ettikten sonra yükselme fırsatını geri çevirmez ve San Diego'daki Takım Beş'e tayin olur. Evinden uzağa giderken Jackson dahil istemediği her şeyi hayatından çıkarır. Onun büyük hedefleri vardır. Evinde kutular her yerde dururken evin yakınındaki bara gitmesi belki de hayatını değiştiren en önemli olay olacaktır.

Thomas ve Lisa(Liis)'in tanışması aşırı ilginç. Ama iş arkadaşı olduklarını fark ettiklerinde çoktan tanışmış olduklarını fark ediyorlar. Bu kadarını söyleyebilirim :) Thomas'ın Cami ile olan hikayesini olduğu gibi öğrenen Liis'in işine aşık bir kadından Thomas'a aşık bir kadına dönüşme sürecini okuyoruz.

Liis'in Maddoxlarla tanışma faslı hoşuma gitti. Maddox Kardeşler her kitapta hoş oluyor zaten. Val, Ajan Sawyer, Marks gibi yan karakterler romana tat katmıştı. Sorunsuz bir okuma oldu. Akıcıydı tabii ki ama sonu biraz yavan kalmış gibiydi. Sanki daha aksiyonlu bir son olabilirdi. Tatlı Sır'ı bitirdiğimdeki şok etkisini bunda da bekledim. Kapak yine orijinal kapaktı ve orijinal kapakları seviyorum. Tüy şeklindeki ayraç dikkat çekici bir tasarım olmuş. Farklı ayraçları kim sevmez değil mi?

Merakla ikizler Taylor ve Tyler'ın kitaplarını bekliyorum. Sıradaki kardeş Taylor. Falyn ile olan hikayesini okuyacağız. Beautiful Sacrifice umarım en kısa sürede yayınlanır. Sanırım benim söyleyeceklerim bu kadar. Turu takip etmeyi ve RKBT sayfasındaki çekilişe katılmayı unutmayın. Güzel bir tur olacak :)

1 yorum:

  1. Adsız9/21/2015

    Yavanlık konusunda size katılıyorum. Akıcı bir kitaptı ama FBI bürosunda kim kiminle beraber, kim kiminle evli diye okumak yerine Thomas ve Liis üzerine daha yoğunlaşmalıymış yazar.

    YanıtlaSil