Oriflame The One Hacim Veren Maskara


Geçen yıl nisan ayında düzenlediğim Pink Spring Party için gönderildiğinde deneme fırsatı bulduğum bu maskara vazgeçilmezlerim arasına malesef giremedi. Bu tarz fırçalar nedense hoşuma gidiyor o yüzden fırçasını sevdim. Kirpikleri tek tek ayırıyor ve hafif bir uzatma etkisi de var.


Sürülmesi çok kolay, yoğun bir yapısı olmadığından ağırlık yapmıyor. Hızlı koruması da artı bir özellik. Bendeki renk siyah, tek katta bile simsiyah kirpikler elde ediliyor. Söylemeden geçmeyeyim dayanıklı bir maskara, kolay kolay çıkmıyor. Akma sorunu yaşamak istemeyenler tercih edebilir.


The One Hacim Veren Maskaranın vadettiği şey hacim vermesi, dolgunlaştırması ancak kaç kez denediysem bu konuda başarı sağlayamadı. Günlük olarak kullandım ve hatta bitirdim. Eğer kirpiklerin belirginleşmesi önemliyse bu maskara size uygun ancak dolgunluk arıyorsanız The One dışında bir koleksiyonun ürünlerine göz atmanızı öneririm.

NOT: Uzun kirpiklere sahip olduğum için benim için maskarada dolgunluk ve rengini vermesi önemli. Dolgunluk açısından sınıfta kalsa da renk açısından benden geçer not aldı.

Oriflame hakkında her şeye www.orikatalog.com sitesinden ulaşabilir, ürün siparişi verebilir veya üye olabilirsiniz. 

0 yorum:

Yorum Gönder