Ceradolin Yağ Bazlı(Lipo) ve Su Bazlı(Hidro) Nemlendirici Losyonlar


Kış ayında benim için kurtarıcı olan bu Ceradolin yağ ve su bazlı losyonları yazmak için çok geç kaldım. Öyle ki sonbaharda başladım ve hala bol bol kullanıyorum. Malum yaz ayındayız ve ne kadar güneş kremi kullansak da hafif güneş yanmalar olabiliyor. Böyle zamanlarda gece bakımında yağ bazlı losyonu kullanıyorum ve sabah nemlenmiş bir cilt ile uyanıyorum.

Çok dağıtmadan kış ve yaz kullanımımdan bahsedeyim. İlk olarak sonbaharda kullanmaya başladım. Cildim o dönem aşırı kuru olduğu için yağ bazlı losyonu özellikle geceleri mutlaka sürdüm. Sabah nemi artmış bir cilt ile uyanmaya başladığımı fark ettikten sonra hiç atlamadan kullandım. Yağ bazlı losyonun yapısı biraz daha ağır ama çok etkili olduğu için memnun kaldım. Ancak dışarı çıkacaksam parlama yaptığı için ve yağlı yapıda olduğu için yağ bazlı losyon yerine su bazlı losyon tercih ettim.



Su bazlı losyonun yapısı daha hafif ve sürüldüğü anda cilt tarafından emiliyor. Gündüz kullanımı ve hafif kuruluklar için daha uygun. Yapısı yağ bazlı losyona göre daha katı. Dışarı çıkacağım zaman ince bir tabaka sürüp üzerine makyaj yapabiliyorum. Yaz başında da hafif kuruluklar yaşadığım için su bazlı losyonu fazlasıyla kullandım. Şu ara yine kuruluk arttığı için geceleri yağ bazlıyı kullanmaya devam ediyorum. 

Paraben ve üre içermeyen losyonlar deride çatlak, kızarıklık, kaşıntı, pullanma olduğunda, lazer veya peeling sonrasında, bebek ve çocukların vücutlarında, bez bölgelerinde, güneşin zararlı etkilerine karşı onarıcı olarak el-yüz-boyun bölgesinin nemlendirilmesinde, akne tedavisi sırası ve sonrasında kurumalarda ve karın bölgesinde olan gerginliği nemlendirerek azaltmak için gebelerde kullanılabilir.

Su bazlının içeriği:

Seramid
Bitkisel Hiyaluronik Asit
Skualene
E Vitamini
Gliserin
Doğal shea yağı
Çift Bariyer Madde

Yağ bazlının içeriği:

Seramid
Bitkisel Hiyaluronik Asit
Argan Yağı
Pasiflora Yağı
Kanola Yağı
Skualene
E Vitamini
Gliserin
Çift bariyer madde

Nem kaybı yaşıyorsanız mutlaka bu losyonlardan edinin. Her mevsimin kurtarıcısı oluyorlar. Sadece eczanelerde satılan ürünleri incelemek için http://www.dermadolin.com.tr/urunler

0 yorum:

Yorum Gönder