Bitenler - Çöpe Gidenler #6


Kasım ayından beri biten ürünler yazısı yazmamışım, görselleri hazırlamışım ancak yazamamışım, kaç aydır bekliyordu hiç bilmiyorum :)

Bitirme projesi yaptığım son ayın biten ürünleriydi bunlar yanlış hatırlamıyorsam. Birçoğunu severek kullandım. Şimdi ayrıntılı anlatıma geçeyim.


Mihri helal kozmetik markalarından biri. Birkaç ürününü denedim ancak şampuan stoğum fazla olduğu için bu Mihri şampuanı anneme verdim. Kullanırken saçlarının yumuşacık olduğunu ve bu şampuanı çok beğendiğini söylüyordu. Temiz içeriği ile gönül rahatlığı ile kullanılacak şampuanlardan biri.

HC Hair Care şampuanı kullandıktan sonra stoktakileri bitirmek amacıyla başka bir marka şampuana geçtim ancak bu markanın her ürünü gibi şampuanı da çok güzel olduğu için birkaç aya tekrar başlayacağımı düşünüyorum.

Avon'dan tarihin birinde aldığım bu nemlendirici kremi severek kullanmıştım. O dönem karma cilt tipim için yeterli geliyordu. Kuru ciltlerde başarısı nedir bir şey diyemiyorum. Alalı uzun zaman olduğundan dibinde az biraz kalan ürünü atmak zorunda kaldım. Kutuyu yıkayıp kuruladım boyama çalışmalarım için kullanacağım.


Avon Planet Spa vücut peelingi aldıktan sonra bir süre bekletip severek kullandığım ürünlerden biriydi. Bir köşede kalınca dibinde kalan az miktar ürün çöpe gitti ama doya doya kullandığım için sorun etmemeye çalışıyorum. Zaten bu stoklu ürün olayı yüzünden bir zaman çöpe giden çok ürünüm oldu. O yüzden artık ihtiyaç dışı alışveriş yapmıyorum. Size de tavsiye ederim. Stokları eritin öyle alın :)

Oriflame You Dazzle kremli duş jelinin kokusuna bayıldım. Hafif kremsi bir kokusu vardı bitireli uzun zaman oldu ama anımsıyorum o tatlı kokuyu. Stokları bitirene kadar satıştan kalkmazsa alınacaklar arasına mutlaka girer.

Avon Treselle EDP hafif kokusuyla hoşuma giden parfümlerden biriydi ancak bir yıl önce koku hassasiyetim oluştuğu için dibinde kalan kısmı annem kullandı. Şişesi boyama çalışmalarımda yer alacak :)


Cyrene glikolik asit (AHA) içeren cilt aydınlatıcı tonik yanlış hatırlamıyorsam bir etkinlik için gönderilen kutuda vardı. Bu kadarcık ürün bile uzun süre yetti ve memnun kaldım

 8x4 deodorant bildiğimiz deodorant, kokusu falan hoştu ama ben deodorant olarak tek marka kullandığım için bu seyahat boy deodorantı hemen bitirip elden çıkardım.

Raen gül tonik hidrolat, kokusu bana ağır geldiği için kullanamadım ama koku hassasiyeti olmayanlar için uygun olabilir.

Bioderma Sebium AKN, bölgesel uyguladığım bir kremdi. Bendeki minik bir numunesiydi ama siyah nokta olan birkaç bölgeye kullandığım için bir süre kullandım. Olumlu ya da olumsuz bir etkisi olmadı. 

Urban Natural's yağlı saç için olan numunelerini kullandıktan sonra tam boy ürün almaya karar verdim. Şu an kullanıyorum ve memnunum. Yakında yazısını yazmayı düşünüyorum.

Neutrogena Norveç böğürtlenli besleyici bakım kremini bu numune ürün ile deneme şansı buldum. Kokusu ve ürün hoşuma gitti. Kışın kullanabileceğim bir ürün.

Athena's Kozmetik'in Erboristica marka şampuanı ile tek deneme yapabildiğim için net bir şey söylemem mümkün değil ama saçlarıma verdiği yumuşaklığı sevdim.


Bebak makyaj temizleme mendillerini zaman zaman hafif makyajları temizlemede zaman zaman ferahlama amacıyla kullandım. Makyaj temizlemede mendil pek benim tarzım değil onu iyice anladım.

Watsons'ın 100'lü bu makyaj temizleme pamuklarını severek kullandım, aşırı pamuk stoğum bitince tekrar alabilirim.

Yumoş ıslak havlu ne alaka diyenler olabilir :) Babamın aldığı bu ıslak havlunun kokusu çok hoşuma gittiği için koymak istedim. Bir yerde denk gelirseniz alın, deneyin.



Avon'dan almış olduğum bu rujun yarısından fazlasını kullanmıştım, kokusunun değiştiğini fark edince çöpe attım. 

Vazgeçilmez Nivea dudak koruyucum, kışları benim için vazgeçilmez ürünlerden biri. Eldeki stoklar bitene kadar idare edeceğim ama hepsi biter bitmez yine Nivea Med Protection SPF 15 Lip Stick alıp kullanacağım. 

Avon'un light renkteki kapatıcısını uzun bir zaman kullandım. Ne çok iyiydi diyebilirim ne de çok kötü, arada bir yerdeydi.


Gelelim bozulduğu için koruma bandını bile açmadan atmak zorunda olduğum bu yüz ve makyaj temizleme suyuna. Pink Spring Party'yi hatırlıyorsunuz değil mi? Cyrene bize denememiz için göndermişti ancak kışın böyle bozulmuş olduğunu gördüm ve tabii ki çöpe gitti. Bir kez kullansaydım içim acımazdı bu kadar. Ne yapalım başka sefere :)

Yazının başında yazdığım üzere bu ürünler kış döneminde bitirdiğim ürünler, o yüzden yakında bir bitenler yazısı daha gelecek. Şimdilik hoşça kalın.

0 yorum:

Yorum Gönder