Bayram Tebriği ve Son Alışverişler


Herkese mutlu bayramlar :) Güzel geçiyor değil mi hepinizin bayramı? Geç kalmış olsam da ben de kutlamak istedim. Malum bayram öncesi feci indirimler vardı. Kozmetik ürünü almama kuralımı bozmamaya çalıştım ve minik birkaç alışveriş yaptım. Neler almışım bakalım.


Kağan Parfümeri her indirim dönemi mutlaka uğradığım mağazalardan biri. Zafer Plaza'daki şubesine bir ziyaret yaptım ve ne zamandır almayı düşündüğüm Golden Rose Velvet Matte rujlardan bir tane aldım ki kendisi bu indirimlerde aldığım tek kozmetik ürünü oldu. İlk denememde oldukça başarılı buldum. Ayrıca yazısını yazmayı planlıyorum önümüzdeki günlerde. Uyku gözlüğümü de geçenlerde anneme kaptırdığımdan yenisini aldım ama laf aramızda bu eskisinden daha güzel :D



İkinci ziyaret Watsons'a gerçekleşti. Orda da güzel indirimler vardı ama ihtiyacım olan pek bir şey yoktu. O yüzden birkaç maske ve topuk törpüsü ile çıktım. Watsons'ın maskelerine bayılıyorum ve sık sık alıyorum. 


Gratis alışverişim hepten minik oldu. Dediğim gibi ihtiyaç olmadığından şöyle üstten bir baktım ve topuk plasteri ilgimi çekti. Malum yaz ayındayız ve bazı ayakkabıların vurmasının önüne geçemiyoruz. Bu ürün vuruk oluşma riskini en aza indirirken oluşan yaraların iyileşmesini de hızlandırıyormuş. Meraktan aldım ama umarım etkili olur :)

Bayram indirimleri yarın da devam ediyor. İhtiyaç varsa hazır indirim varken bir ziyaret edin. Alışverişlerinizde ihtiyaç dışı ürün almamaya dikkat edin ama yaz ayında ürünler yeni de olsa saklama koşullarına uyulmazsa çabuk bozulabiliyor. Boşuna paranız gitmesin :) Ben bu indirimlerde şuursuz alışveriş yapmadığım için mutluyum. Darısı diğer minik alışverişlerin başına...

Bu defa bir değişiklik yapıp son zamanlarda dilime dolanan bir şarkıyla veda edeyim. Müziği hoş değil mi? Tekrar iyi bayramlar :)

0 yorum:

Yorum Gönder