Tigi Cosmetics Creme Concealer / Kapatıcı Krem Fondöten - Medium


Tigi, saç bakım ürünleri, makyaj ürünleri, sıra dışı tasarımları ve eğlenceli içerikleriyle tanıdığımız bir marka. Güzellik salonlarında kullanılan markalardan biri ve oldukça revaçta olduğunu söylemeliyim. Ben kapatıcısını deneme imkanı buldum ancak rengi bana pek uymadı. Bu kapatıcının iki rengi var. Açık tenliler için light, orta ve koyu tenliler için medium. Ben açık ton sırıtır diye düşünmüştüm ama mediumda koyu geldi. Gerçi kullanılamayacak kadar kötü değil. Sadece açık ton bir kapatıcı ile karıştırıp kullanıyorum ve gayet memnunum.


Üstte gördüğünüz gibi pata krem tarzında bir ürün. El ile kullanmak hijyenik açıdan sorun ama dikkat ederek kullanıldığında sorun olmaz diye düşünüyorum. Ben kapatıcıları hiçbir zaman fırçayla uygulayamıyorum. Eğer sıkmalı ürünlerden değilse illa elle uyguluyorum.

Ben Garnier BB Krem Göz Roll-on ile karıştırarak uyguluyorum ve sonuç benim için yeterli. Pudra ile sabitlediğimde bu ikili bir arada kullanılmak için üretilmiş diyorum. Gün boyu yeterli oluyor. Kapatıcılığı da bir hayli yüksek. 


1.7 gr. Yuvarlak basit bir kutusu var. Kapak döndürülerek açılıyor. Bu açıdan çantaya atmak için uygun ama dediğim gibi gün içinde tazelemeye gerek olmuyor. Şu an internetten biraz araştırdım. 70 TL civarı satılıyor ama değer mi derseniz kesinlikle değer. Göz altı sorunu yaşayanlar bilir doğru ürünü bulmak çok zordur. Bulunca da insan paraya acımıyor. Sizin de göz altlarınız ile başınız beladaysa bu kapatıcıya bir şans verin derim. Yarın bir aksilik olmazsa yeni yazı burada olacak. Hoşça kalın :)

Güncelleme: Corrector olarak daha uygun olduğunu fark edince ürünü o şekilde kullandım. Benim gibi koyu renk ürün alanlar olursa ve kıvamı corrector gibi kullanmaya elverişliyse bu şekilde kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder