Organique Creamy Whip / Vücut Kreması - Greece


Herkese hayırlı ramazanlar :) Uzun zamandır blogu boşlamıştım. Ama kendimi affettirebilmek için yazı bombardımanı yapmayı planlıyorum. Bugün bir süredir çok severek kullandığım Organique'in vücut kremasından bahsedeceğim. Bir süre kenarda beklettiğim için pişman olduğum ürünlerden biri oldu. Banyo keyfine keyif katan bir şey bu. Fark ettiğiniz üzere görseller ürün kullanmadan önce çekildi, Şu an yarısından biraz fazlasını kullanmış durumdayım.


Bir kere yapısı çok iyi. Nasıl desem krem şanti gibi bir şey. Kokusu banyodan çıktıktan sonra bile etkisini göstermeye devam ediyor. Kapak açıldığı anda o mis kokuyu böyle bir içine çekiyor insan.

Az miktarda ürünü banyo lifine sürüp köpürtüyorum ben ama direk vücuda da uygulanabiliyormuş. Kremayı köpürttükten sonra o köpüklerin rengi ürünün renginde oluyor yani benimki tatlı mı tatlı bir yeşil. Vücuda hafif masaj yaptıktan sonra durulanıyor ve o mis koku ile başbaşa kalıyor insan.

Kullanırken dikkat edilmesi gereken tek nokta ürünü ıslak elle almamak. Kuru elle az miktarda alıp banyo lifine sürüp köpürtmek yeterli oluyor.


Her cilt tipine uygun bu banyo kreması. İçeriğinde yoğun şekilde gliserin içerdiği için cildin nem ihtiyacını da karşılıyor. Zaten gliserin etkisini yıkanırken bile hissediyorsunuz lif kayıp gidiyor vücuttan. Raf ömrü 2 yıl. 200 ml. lik ambalajda satılıyor ve şu an Organique sitesinde 34 TL'den satılıyor. Ürünleri incelemek için TIK


Ek olarak hayvan deneyleri yapmayan bir marka. Bu benim için önemli bir konu. Son zamanlarda aldıklarıma aşırı dikkat ediyorum. Hatta hayvan deneyleri yapmayan markalarla ilgili bir yazı hazırlıyorum. Önümüzdeki günlerde o yazı da yayınlanacak. Firmanın ürünlerinde paraben, parafin, silikon, SLS bulunmuyor. Bu da tercih sebeplerinden birisi. İndirim yapıyorlar mı bilmiyorum ama eğer yapılıyorsa benim denemek istediğim daha çok ürün var. Banyo kreması da kesinlikle tekrardan alınacaklardan biri.

Bu hafta bol bol kozmetik, bakım ürünü yazısı gelecek. Takipte kalın olur mu?

0 yorum:

Yorum Gönder