İhanetini Fısılda - Meltem Lian Özüt / Yorum


Günlerce Dex'in sayfasında kim bu Berrak deyip durduk. Nihayet satışa çıktı da okumak kısmet oldu :)

Berrak, ünlü bir modeldir ancak erkek arkadaşı Ulaş ile geçirdiği kaza sonucunda komaya girmiştir. Tüm belirtiler komada olduğunu gösterse de aslında o yanında konuşulanları duymaktadır. Bu şekilde 56 gün geçirir ve uyanır ancak uyanana kadar geçen 56 günde ailesini, dostlarını, mesleğini her şeyi sorgulayacaktır. Bir de yeni şeyler keşfedecektir. Psişik güçler gibi. 

Ailesi tarafından çok sevildiğini düşünen kız aslında gerçeklerin sandığı gibi olmadığını da yine komadayken anlar. Düşman sandığı dost, dost sandığı düşmen çıkacak desem çok mu spoiler vermiş olurum :) ama okuyunca bana hak vereceksiniz, başka türlü anlatma şansım pek yok. Konu hep bu şekilde ilerliyor.

Bir de doktor Bora var, yani gerekmez inşallah ama gerekirse de Allah herkese böyle doktor nasip etsin diyesiniz geliyor. Ana karakterimizin kankası diyebileceğimiz Özenç. Değişik bir karakterdi. Meral ve Ulaş hakkında yorum yapmıyorum. İnsan mı onlar falan diyeceğim çünkü bir şey dersem. 

Bazı kısımlar bana saçma gelse de kurguyu çok başarılı buldum. Başladığım gün bitirdim. Aşırı akıcı olduğunu söylemek yanlış olmaz. Yeni bir yazarla tanıştığım için ve tarzını sevdiğim için mutluyum. Artık takibime aldım kendisini.

Dex'e minik bir eleştirim olacak yorumu bitirmeden. Sayfalar neden o kadar ince basılıyor ki, yırtılacak falan diye insanın ödü kopuyor. Arka sayfa baskılarını az da olsa görmek bazen dikkat dağıtıcı olabiliyor. 

4 yorum:

  1. Adsız6/20/2015

    Bazı psişik güçler? Nasıl bir güç?

    YanıtlaSil
  2. Kitabı okuyacak olanlar için tadını kaçırmamak adına kısaca bahsettim. Nasıl bir güç olduğunu yazdıktan sonra kitapta pek bir sürpriz kalmıyor :)

    YanıtlaSil
  3. hepsini anlatmadığın iyi olmuş zira yeterince detay vermişsin bence yorumda çoğunun anlatılmasına karşıyım zaten ben bence tam kararında bırakmışsın kitabı merak ettim listeme ekledim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevindim. Şimdiden keyifli okumalar o zaman :)

      Sil