Essence Me&My Ice Cream Fırınlanmış Farlar


Essence severek kullandığım kozmetik markalarından biri. Fiyatları uygun ancak indirimdeyken almak daha da güzel oluyor. Biliyorum ki benimle birlikte birçok kişi bu ürünleri seviyor. Özel bir koleksiyonun farları ve koleksiyon sanırım şu an satışta değil ama ben severek kullandığım için yazmak istedim.

Yapısı kadife gibi, hafif ışıltılı bir ürün. Dayanıklılık açısından da güzel buldum ve oldukça verimli bir ürün. Az miktarda uygulamak yeterli oluyor. Fırınlanmış ürünler olduğu için ıslak ya da kuru kullanılabiliyor. Ben kuru kullanmayı tercih ediyorum ve biraz daha belirgin olsun istersem öncesinde far bazı kullanıyorum. Islak kullanımı da deneyeceğim ama aklımda o :)


Üstteki görselde soldaki 02 Icylicious, somon, bej tonlarda, sağdaki ise 01 Cone Head o biraz daha karışık. Bronz, bej, mor karışımı diyebilirim. Duruşlarını da görülmesi için parmağımda gösterdim. İkisi de oldukça ışıltılı.

Günlük makyajda genel olarak belirgin far tercih etmem. Sanırım bu yüzden bunları çok sevdim. Hızlıca elimle uyguluyorum. Makyaj yapmaya vakit yoksa falan kurtarıcı oluyor resmen. Onun dışında aydınlatıcı ya da allık olarak kullananlar olduğunu duymuştum. Ben o şekilde kullanmayı denemedim, nasıl olur bilemem ama far olarak çok beğendiğimi gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Başka yazılarda görüşmek üzere. Hoşça kalın.

0 yorum:

Yorum Gönder