Rituel de Beauté Siyah Nokta ve Kir Temizleyici Burun Bandı


Herkese merhaba

Geçen aylarda Bim'den aldığım burun bandını kenara koymuş, unutmuşum. Bahar temizliği esnasında elime geçti, hemen kullanmaya başladım. Ben haftada 1 kullandım ve yeterli oldu. Zaten haftada maksimum 2 kez kullanılması öneriliyor. 

Burun bandı, burun bölgesinde bulunan siyah nokta, kir, makyaj artığı, yağ ve diğer kalıntıları temizliyor ve gözenekleri açıyor. Pakette 6 adet burun bandı var.

Dermatolojik olarak test edilmiş bir ürün ve tüm cilt tipleri için uygun. İçeriğinde paraben ve alkol barındırmıyor. En güzeli de hayvanlar üzerinde test edilmemesi tabii ki. 

Bantların kullanımıyla ilgili uyarılar da var. Burun bölgesi dışında bir yerde kullanılmaması, belli nedenlerle hassaslaşmış cilde uygulanmaması, akne tedavisi gören ya da görmüş olanların doktorlarına danışmadan kullanmamaları gerekiyor.


Gelelim nasıl uyguladığımıza:

Burun bölgesini temizleyici ile temizleyip burun bölgemiz ıslakken bandı yapıştırıyoruz. 10-15 dakika bekletip bandı yavaşça çıkarıyoruz. Bu noktada dikkat etmemiz gereken şey bant iyice kurumuşsa ve çıkarmakta zorlanıyorsak hafifçe ıslatıp çıkarmayı denemek. Bu şekilde yaparsanız sorunsuz çıkarmış olursunuz.


Bandı çıkarınca ilk hissettiğiniz ferahlık oluyor. Gözeneklerin açıldığını anında fark ediyorsunuz. Ve burun bantları cidden siyah noktaları çıkarıyor mu derseniz şunu söyleyebilirim. Ben uzun yıllar önce birkaç markanın daha bantlarını denemiştim. Çok bilinen markalardı. Yine de uygun fiyata aldığım bu markanın bantlarından çok daha fazla memnun kaldım. Düzgün uygulayabilirseniz cidden güzel sonuç veriyor. Ben ilk kullanımda pek beceremedim yapıştırma işini ve sonuç alamadım ama sonrakilerde gayet güzel sonuç aldım. Benim gibi burun bölgenizdeki siyah noktalardan şikayetçiyseniz bu bantları deneyebilirsiniz. Satış fiyatı 6.95 TL.

2018 Güncelleme: Blogumda Bim Burun Bandı olarak yıllardır aranan bu bantları hala kullanıyorum ve hala memnunum :D Daha iyisini bulmuş değilim. Daha uzun yıllar da kullanmaya devam edeceğim gibi. Eğer farklı önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim :)

0 yorum:

Yorum Gönder