Essence Artık Renkli Dükkan'da


Herkese merhaba

Geçenlerde Essence tarafından böyle güzel bir paket ulaştı bana. Bir düğüne gitmek için hazırlanırken BB kremim eskidi mi, sürsem mi sürmesem mi derdindeyken bu paketin gelmesini bir mesaj olarak algıladım ve hemen o gün BB kremi denedim. Yakında detaylı olarak blogta yazarım yine ama o gün kullandığımda çok memnun kalmıştım. Birkaç deneme daha yaptıktan sonra dediğim gibi yazısını yazacağım.

Essence biliyorsunuz ki uygun fiyatlarıyla her bütçeye hitap eden bir kozmetik firması ama ürünleri bulmakta sıkıntı çeken çok kişi vardı ki bu konuyla ilgili bol bol soru geliyordu her Essence paylaşımımda. Neyse ki geçen yıl Bursa'da Gratis'in açılmasıyla bu sorunu az da olsa halletmiş olduk Bursalılar olarak. Yine de aradığımız her ürünü bulamama sorunumuz devam ediyordu. O yüzden Renkli Dükkan'ın açılması herkes gibi beni de sevindirdi. Artık tüm ürünlere bir tık uzaktayız.

Renkli Dükkan'dan yapacağımız alışverişlerde 40 TL ve üzeri alışverişte kargo ücreti ödemeyecekmişiz. Bu konuda da limiti oldukça güzel bulduğumu söylemek istiyorum. 

Pakette yer alan ürünlere de kısaca değinmek istiyorum.


Henüz üstteki üç ürünü deneme imkanım olmadı. Parlatıcı çok hoş görünüyor ama dimi :)


Bu minik törpülere bayıldım. 6 tane minik törpü var kutunun içinde.


BB kremle ilgili yazacaklarımı yazının başında yazmıştım zaten. İlk izlenimim olumlu yönde. 

Detaylı olarak kullanıkça ürünleri yazacağım. Şimdilik benden bu kadar. Mutlu günler :)

0 yorum:

Yorum Gönder