Aubrey Güneş Koruma Kremi SPF 30


Herkese merhaba

Güneş kremlerine devam ediyoruz :) Bugünkü konuğumuz Aubrey güneş kremi :)

Açık hava meraklıları, doğa tutkunları ve yüzücüler için ideal olduğu söylenen bu krem 40 dakika suyu geçirmeme özelliğine sahipmiş. Kukui ve macadamia fındık yağı gibi cilt nemlendiricileri içeriyor. Markanın tüm ürünleri gibi bu güneş kremi de organik. 

Çinko oksit içeriyor ve bu zararlı UVA / UVB ışınlarına karşı cildi koruyor. Yine içerdiği Jojoba Yağı ve Shea Yağı cildi nemlendirip pürüzsüz bir hale getiriyor.


Söylendiği gibi tropik, çok hoş bir kokusu var. Kokusuna bayılıyorum ki normalde kokulara karşı pek iyi şeyler düşünmem :) Yapısı oldukça iyi, ağır bir krem değil.

Güneşe çıkmadan 15 dakika önce sürülüyor. Sürdükten 2 saat sonra, 40 dakika yüzdükten sonra veya terledikten sonra kurulanıp tekrarlanabiliyor. 40 dakika suyu geçirmeme özelliğiyle ilgili şu an bir şey diyemiyorum. Bu yaz deneyip bu yazıyı güncellerim :)

118 ml. lik tüp şeklinde bir ambalajı var. Fiyatı 80 TL. Sanırım sadece internet üzerinden alabiliyorsunuz.

Güneş kremi alırken cilt tipinize uygun seçim yapmaya gayret gösterin. Çünkü cilt tipine göre farklı tepkiler oluşabiliyor. Benim cildim kuru - normal olduğundan deneyimlerim de kuru - normal ciltler için geçerlidir.

Güneş kremlerinde bir kere sürdüm mü tüm gün idare ederim gibi bir şey yok. Zararlı ışınlardan korunmak için genelde 2 saatte bir yenilenmesini öneriyor uzmanlar. Bir de lütfen açtıktan 1 yıl sonra aynı kremi kullanmaya devam etmeyin, özellikle saklama şartlarına uymadıysanız.

Yakında Aubrey güneş sonrası kreminin yazısını da yazacağım. Yeni yazılarda görüşmek üzere :)

0 yorum:

Yorum Gönder