Sonsuza Kadar - Natasha Boyd / Yorum (Eversea #2)


Orijinal İsim: Forever, Jack
Yazar: Natasha Boyd
Çevirmen: Filiz Tülek
Yayınevi: Yabancı Yayınları
Sayfa: 384
Baskı Yılı: 2015

Aşka Var Mısın yorumu için TIK

Jack Eversea'yi herkes özlemişti sanırım. Aşka Var mısın öyle bir yerde bitmişti ki tabiri caizse dört gözle bekledim bunu ve nihayet Bursa Fuarı'nda satışa çıktı. Sakin kafayla okumak için biraz beklettim ve artık daha fazla dayanamayacağımı anlayıp başladım.

Jack'i boşuna özlememişiz, adam işini biliyor. Hedefi belirledi ve yılmadı. Zaman zaman Keri Ann zaman zaman da Jack'in ağzından yazılmıştı. Yani bu beş ay onlar için nasıl geçti. Bu beş ayda neler yaptılar ayrıntılı olarak okumak mümkündü. 

Jack, imzaladığı sözleşmenin süresinin bitmesiyle kendini yine Butler Cove'da bulmuştur. Tek hedefi Keri Ann'e kendini affettirmek ve neden beş ay önce geri dönemediğini anlatabilmektir. Ama bu hiç kolay değildir. Özellikle Keri Ann ile yaptığı konuşma sonrası fazlaca zorlanacağını anlamıştır ama Keri Ann'den vazgeçmeyecektir ve eninde sonunda onu yumuşatmayı başaracaktır.

Keri Ann, Jack'in dönüşüyle ne yapacağını şaşırmıştır. Beş ay önce Jack'ten yediği darbe onu tam anlamıyla mahvetmiştir ama zaman ona iyi gelmiştir. Kalbi kırık olsa da hayata tutunmaya ve hayallerini gerçekleştirmeye çabalamaktadır. Yeni bir okula kaydolmuş aynı zamanda çalı çırpı, deniz taşı gibi malzemelerle yaptığı ürünlerde kendini geliştirmiş ve bir galeride ürünleri sergilenecektir. Keri Ann Butler olarak kendini kanıtlayabileceğine olan güveni artmıştır ancak Jack'in geri dönmesi ve onu görmesiyle şu an tüm hayalleri tehdit altındadır çünkü kalbinin sesini dinler ve onu affederse daima Jack'in gölgesinde kalacak ve kendi başarılarıyla anılamayacaktır.

Bu ikili arasındaki şey öyle böyle değil. Okurken barışsınlar lütfennn şeklinde bulabiliyorsunuz kendinizi. Spoi olmaması bakımından detaya pek girmiyorum ama kendimi zor tutuyorum. Sonu oldukça güzeldi. Evet çok arada değildi ama benim aklımda hala Jazz ve Joey'nin akıbeti ne olacak sorusu var. Ayrıca Jack ve Keri Ann'i daha ilerde neler bekliyor. Bunlar hep merak konusu. Pek emin değilim ama sanıyorum ki seri yan karakterler ile devam edecekmiş umarım bu yan karakterler Jazz ve Joey olur :) İlkiyle kıyaslama yapmıyorum çünkü ilk kitap efsaneydi ama Sonsuza Kadar'ı hiç sıkılmadan bir solukta okuduğumu söyleyebilirim.

Kapakla ilgili yazılacak pek bir şey yok bence çünkü mükemmel. Şu ana kadar kapağı beğenmeyen kimseye rastlamadım. Ayracı bu kez beğenemedim. İlk ayracın rengi değiştirilmiş sadece ve soluk bir renk bana göre. Ayraç için süper diyemiyorum o yüzden. Gelelim arka kapaktaki "yedi ay sonra kasabadan ayrıldığında" yazısına romanda Jack karakteri kasabada 2 ay kalıyor ve gidiyor sonra beş ay sonra geri dönüyor. Arka kapak yazısındaki bu yanlış gözümden kaçmadı ve bahsetmeden geçmek istemedim.

0 yorum:

Yorum Gönder