Senin İçin - Raine Miller / Yorum (Blackstone #2)


Orijinal İsim: All In
Yazar: Raine Miller
Çevirmen: Tuba Özkat
Yayınevi: Yabancı Yayınları
Sayfa: 264
Baskı Yılı: 2015

Çırılçıplak yorumu için TIK

Ethan'ın bakış açısıyla okumak bunu ilkinden daha çok sevmeme sebep oldu. Ethan nasıl desem dobra bir adam, istediği şeyi tak diye söylüyor. Öyle laf oyunu falan yapmıyor yani. Dürüstlük Brynne için de önemli zaten. O yüzden ilkinden daha güzel olduğunu söylemek istiyorum. 

İlkini okumamın üstünden aylar geçtiği için ilk anlarda neler olduğunu hatırlayamadım ama kısa sürede konuya hakim oldum. Minik hatırlatmalar ile kolayca hatırlayabiliyor insan.

İki karakterinde sırları olduğunu ve bunları saklamaya çalıştıklarını yazmıştım daha önce. Cidden bu sırların aydınlandığı kitaptı. Brynne'in geçmişinde bırakmak için türlü şeyler denediği olay ve Ethan'ın kabuslarında sık sık gördüğü unutmaya çalışsa da izleriyle hep orada olan olay. Bu ikili sırlarını birbirine açıklıyor ve bence güzel bir çift oluyorlar.

Sonraki kitabın hangi noktada ilerleyeceğini az çok tahmin edebiliyoruz. Yine gizemli olaylar var tabi ama gelecekleri netleşti benim açımdan. Ayracına değinmeden geçmek istemiyorum. İçeriğe birebir uyarlanmış. Bu ayraçlardan bir koleksiyon yapmaya başladım. O kadar güzeller ki :)

Çeviri ve redakteyle ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Çeviri ile mi alakalı yoksa düzelti ile mi bilmiyorum ama anlaşılmayan cümleler ve hatalı kelimeler bolca vardı. Başka yazılarda görüşmek üzere.

ARKA KAPAK

Yaklaşan tehlike. Uğruna savaşılacak bir aşk. Her şeyini ortaya koyan bir adam. Ethan Blackstone, Brynne'in güvenini kötüye kullanmış ve terk edilmişti. Fakat bunu kabullenmek gibi bir niyeti yoktu. Amerikalı kadınını geri kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdı. Aralarındaki tutku yakıcıydı, fakat birbirlerinden sakladıkları sırlar karanlık, ürkütücü ve her türlü gelecek planlarını yok edebilecek kadar güçlüydü. Şimdi Brynne tehlike altındaydı ve Ethan sevdiği kadının kalbini kazanabilmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazır bir adamdı. Onu korumak için göze almayacağı şey yoktu. Onun için her şeyini ortaya koyacaktı. Peki yaptıkları Bryenne'i korku içinde yaşamaya sürükleyen geçmişinden kurtararak yeniden onun dokunuşunun sıcaklığını hissetmeye ve güvenini kazanmaya yetecek miydi?

0 yorum:

Yorum Gönder