Bırakma Ellerimi - Ayşegül Çiçekoğlu / Playlist ve Çekiliş


Turun 2. gününden herkese merhaba. Tur kitabımızda yer alan birbirinden güzel şarkılar vardı. Biz de dedik ki hikayeye uyan bu şarkılardan bir playlist yapalım. Umarım seversiniz :)

Elif'in ayrılık sonrası İstanbul'a taşındığında otelde sürekli dinlediği Candan Erçetin'in Sensizlik şarkısı bizim de çok hoşumuza gitti. Bir de Elif'e çok uygun bir şarkı değil mi?


Yeni yılın ilk günü, geçmişi geçmişte bırakmaya karar veren Elif'in seçimi Sertap Erener'in Kendime Yeni Bir Ben Lazım şarkısıydı. Hangimiz yeni bir sayfa açtığında bu şarkıyı söylemedi ki :D


Elif, eski kocası Toprak'ı affetmeye karar verip yola çıktığında yeni Toprak'ın evinde dinleyip kendi kendine konuştuğu şarkı Murat Dalkılıç'tan Neyleyim İstanbul'u.


Eski kocasının ihanetini öğrenen Elif'in arabada radyoda dinlediği şarkı Sertap Erener'den Unutursun.


Kitapta Grup Koridor olarak geçse de o şarkıyı uzuuuun yıllar önce Ozan ismiyle biri söylüyordu. Daha sonra o kişi Berker denmeye başlandı. Amatör olarak kaldığından halen kimin söylediği net bilinmiyor ama şarkı aşırı güzel. Kesinlikle dinlenmeli :)


İşte şarkılar bunlardı. Hepsi birbirinden güzel ve hikayeye oldukça uygun. Çekilişimize katılmayı ve turu takip etmeyi unutmayın :)

ÇEKİLİŞ
a Rafflecopter giveaway

0 yorum:

Yorum Gönder