Okuma Etkinliği: Bir Deniz Kızı Hikayesi - Canan A. Düzgan / Cast ve Çekiliş


Herkese merhaba

Tur grubum dışında birkaç okuma etkinliğine katılmıştım, takip edenler fark etmiştir. Okuma etkinlikleri çok eğlenceli olunca bunu isimleştirip düzenli bir şekilde devam ettirme kararı aldık :) Deniz Kızları ile Okuma Etkinlikleri adı altında 6 kişilik bir etkinlik grubu oluşturduk ve bu isim altındaki ilk etkinliğimiz Canan Düzgan'ın Bir Deniz Kızı Hikayesi. Umarım cast hoşunuza gider :)


ELKA

Deniz kızlarımızdan biri Elka, etkinlik kitabımızın ana karakteri. Bir bebek kadar masum. Güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakıyor. Onun değişik bir havası var, herkesi kendine çekiyor.  Dünyanın bu haliyle ilgili hiçbir şey bilmiyor. Her şeyi yeni yeni öğreniyor. Sorularını cevaplamak her zaman kolay değil tabi çapkın üçlü Walter, John ve Steve için ama onlar da Elka'yı sevip kollamaya, kötülüklerden korumaya çalışıyorlar. Dünyaya ikinci gelişinde karşılaştığı kişiler Walter, Steve ve John. Daha doğrusu ilk karşılaştığı kişi Walter ve onu kurtarıcısı olarak görüyor. Dünyaya önceki gelişinde kötü şeyler yaşayan Elka, Walter ile dünyanın bu halini seviyor. Walter'a karşı değişik duygular hissediyor. Dünyayla ilgili tek tecrübesi 200 yıl önce dünyaya geldiğinde yaşadığı kısa süreli köle hayatı ve kötü sonuçlandığını bildiği için temkinli davranmaya çalışıyor.


WALTER

Annesiyle bir restoran işleten Walter, tatil için Karayipler'e geldiği samimi arkadaşları Steve ve John ile doyasıya yaşıyor. Gecelik ilişkiler, kamplar, barlar ile oldukça mutlu. Ciddi ilişkilerin adamı değil ve eğlence hayatının temel kuralı. Yakışıklı ve yapılı hali de kızları etkileme de oldukça işine yarıyor. Kızlar eğlenmek için var onun düşüncesine göre ve her gece başka bir kızla olmak hiç sorun değil. Tabii ki kamp yaptıkları bir gece duyduğu acı bir inleme sesi onu yakındaki mağaraya kadar götürüyor ve orada yardıma fazlasıyla muhtaç Elka ile karşılaşıyor. Güzelliğinden ilk anda etkilense de başına bela olacağını düşünüyor ama yine de yardım etmekten kendini alamıyor. 


JOHN

John, bu üçlünün en akıllı davrananı. Evet o da çapkın ama diğerleri kadar körü körüne yaşamıyor. Yakışıklı biri olduğunu söylememe gerek yok sanırım :)


STEVE

Steve, grubun en umursamazı. Onun kendini ekstra beğenme özelliği var. Yakışıklı olduğunun fazlasıyla farkında ve bunu kullanmayı iyi biliyor. O da bir çapkın ama Alexa'yı görünce işler az biraz karışıyor.


AXELA

Axela'da Elka gibi bir deniz kızı. Daha cesur, daha atılgan olan deniz kızı diyebiliriz onun için. İnsanlara hiç güvenmiyor çünkü ilk insan olma tecrübesinde sevdiği adamdan sıkı bir kazık yemiş. Steve ile ağız dalaşları kısa sürede tahmin etmeyecekleri noktalara gidiyor. 

ÇEKİLİŞ
a Rafflecopter giveaway

1 yorum:

  1. merhaba,
    facebook yayın linkim yanlış oldu. doğrusu :)
    https://www.facebook.com/tugce.caner.1048/posts/381270572061286

    YanıtlaSil