Senden Bebek İstiyorum - Aslıhan Akagöz / Yorum ve Çekiliş


Orijinal İsim: Senden Bebek İstiyorum
Yazar: Aslıhan Akagöz
Yayınevi: Postiga Yayınları
Sayfa: 616
Baskı Yılı: 2015

Herkese merhaba

Bursa Kitap Fuarını atlattık. Eğlenceli bir 9 gün geçirdim. Ayrı bir fuar yazısı gelecek. Şimdi fazla uzatmadan yoruma geçmek istiyorum :)

Senden Bebek İstiyorum yazarın okuduğum ilk romanıydı ve nasıl desem 616 sayfayı nasıl okudum anlamadım. O kadar akıcıydı. Aynı zamanda fazlasıyla eğlenceliydi.

Çapkın kuzenler Yiğit ve Mert'in aşkla tanışmaları ve aile babaları olmalarını okuyoruz diyebilirim. İki kuzenin çocukluktan gelen bir düşmanlıkları var. Birbirleriyle inatlaşıyorlar sürekli. Babaanneleri Pakize Hanım ise onları çağırıp mirasını bırakma şartını söylüyor. O şart ne mi? Evlenip kim önce baba olursa mirası o alacak. Bizim düşman kuzenler sırf birbirlerine inattan evlenecek kız arayışına girerler. Annesinin ameliyatı için para arayan Sedef ve geçmişi yüzünden Yiğit'i yıllar önce kaybetmiş Feyza bu hikayenin kurbanları ama olaylar öyle bir gelişiyor ki kimin kurban kimin sözü geçen kişi olduğu biraz karışıyor :)

Baştaki Yiğit ve Mert ile sondaki Yiğit ve Mert arasında dünyalar kadar fark var. Onların çapkın birer odundan ev erkeği ve aile babasına dönüşmesi eğlenceli bir dille yazılmış. Kahkalar eşliğinde okumaktan hoşlananlar Senden Bebek İstiyorum'a kesinlikle şans vermeli.

Redakte konusuna değinmeden geçemeyeceğim. Redaktesi süperdi. Kapak zaten ilk gördüğümde kalbimi fethetmişti. İçeriği de muhteşem olunca çok keyifli bir tur oldu benim için. Başka yazılarda görüşmek üzere. Hoşça kalın :)

ÇEKİLİŞ
a Rafflecopter giveaway


1 yorum:

  1. Yorumuna bayıldım. Kitabı kesinlikle alacağım.Eğlenceli kitaplar arıyordum,aradığımı buldum :)

    YanıtlaSil