Kitaplaşma Günümüz


Herkese merhaba

Bursa grubu olarak ilk buluşmamızın üzerinden hemen hemen 1.5 yıl geçti ve o süreçte iki haftada bir ya da ayda bir buluştuk ancak eylül ayından beri ayda bir buluşuyoruz ve her ay bir yazar konuk ediyoruz. Önceki yazıda yazdığım üzere Bursa grubu olarak gün yapıyoruz. Şubat ayı da Zehra ve benim günümdü. 2-3 hafta önceden hazırlıklarımıza başladık. Neler yapabiliriz diye bol bol düşündük.


Örgü ayraçlar gördük, beğendik. Örelim dedik. Konseptimiz şiirdi çünkü Erhan Keskin o gün bizimle olacaktı. Bu yüzden de şiir kitaplarıyla renklendirmek istedik. Esprili bir dille hazırlanmış ahşap ayraçlar hoşumuza gidince onlarda hediyelerimize dahil oldu. Bunları hediye paketi yaptık. Erhan Bey'e de örgü ayraçlarımızdan ve lokum kutumuzdan hazırladık. Sonra dedik misafirlerimiz neden lokum yemesin. Onlara da tek tek lokum süsleyip paketledik ve Erhan Bey'in bir şiirini alıp minik notlar şeklinde mandalladık. Cuma gecesi hala uğraşıyorduk ama mutluyduk. Beğenilecek mi telaşı ve eğlenceli bir gün geçirecek olmanın heyecanı bir aradaydı.

Ve Zehra ile cumartesi öğlen hazırlıklar için biraz erken buluştuk. Mekanımız Cafe en Cuba bize fazlasıyla yardımcı oldu. Herkes tamamlandığında başladık. Sohbet havasında başlayıp soru-cevap şeklinde devam etti. Katılımın beklediğimizden fazla olması ve aramıza yeni katılan arkadaşlar bizi fazlasıyla mutlu etti. Çok eğlenceli bir gün geçirdik ve katılımcıların söylediklerine dayanarak söylüyorum herkes çok memnun oldu :)


Buluşmalarımızın olmazsa olmazı toplu fotoğraf çekimimizi yaptıktan sonra çekilişle hediyelerimizi verdik. Daha sonra kitaplarımıza kavuşma zamanıydı.


Eve geldiğimde yorgun ama çooook mutluydum. Tek tek hepsini oturdum inceledim. Elimdekiler biter bitmez bunlara başlayacağım.


Konuğumuz Erhan Keskin ve Senin Dünyanın Bendeki Yansıması'ndan bahsetmeden olmaz. Erhan Bey o gün bize hobi olarak şiir yazdığını söyledi. Şarkı sözü gibi yazıyorum bazısını hatta şarkı olma ihtimali olan şiirler var dedi. Biz etkinlik öncesi okuduk. Benim favorilerim "Evet" ve "Hem Çocuğum Hem Yorgun" şiirleri oldu.

2 yorum:

  1. Adsız4/02/2015

    Masum İnciler'den harika bir yazı. Tebrik ederim, ayrıca çok teşekkür ederim hakkımda söylenen güzel sözler için. Sevgilerimle. Erhan KESKİN

    YanıtlaSil
  2. Geldiğiniz için biz teşekkür ederiz. Hep beraber keyifli bir gün geçirdik :)

    YanıtlaSil