Kadınlar Günü Alışverişleri


Malumunuz geçtiğimiz pazar Dünya Kadınlar Günü idi. İndirimler başını alıp gitmişti. Az biraz değerlendirdim ben de :) Neler mi aldım? Aslında çok bir şey değil. Stoklar azalmadan ihtiyaç dışı bir şey alınmayacak kuralım hala geçerli.

Geçen nisan ayında düzenlediğim Pink Spring Party için Urban tarafından gönderilen numuneleri denemiş ve memnun kalmıştım. Tam boy ürün alıp kullanmak aklımın bir köşesinde duruyordu. Gratis indirimini fırsat bilip aldım. Kullanınca yorumumu bloga yazacağım.

Migros sanırım en fazla indirim yapan yerdi. Çoğu marka %50 indirimle satıldı. Garnier göz roll-on ve deodorant ile çıkabildim şükür :)


Bursa'da yaşayanlar Sönmez'i bilir. Orda Kültür Kitabevi varki uzun zamandır takip ediyorum kapıda 5.90 tl'ye satış yapıyorlar. Geçen gidişimde baktım 5 tl'ye inmiş. Almayacağım dediysem de 2 tane alıverdim.


Kafkaokur biliyorsunuz yeni bir edebiyat dergisi. 2 ayda bir çıkıyor. Geç kalmadan almak istedim çünkü çabuk tükeniyor :) Her zamanki gibi D&R'dan aldım.


Bkm Kitap 3 al 2 öde kampanyası yapmış ve mart ayı boyunca geçerli olacakmış. Almak istediklerim çok ama kendimi tutup 3 tane almakla yetindim.

Alışveriş yazısının sonuna gelmiş bulunuyorum. Yeni yazılarda görüşmek üzere diyelim o zaman.

1 yorum: