Dengesiz Bir Adamın Anatomisi - Duygu Özlem Yücel / Yorum


Orijinal İsim: Dengesiz Bir Adamın Anatomisi
Yazar: Duygu Özlem Yücel
Yayınevi: Dex Plus
Sayfa: 392
Baskı Yılı: 2015


Herkese merhaba

Bildiğiniz üzere istek üzerine Can'ın bakış açısıyla yazıldı. Dengesiz Bir Aşkın Anatomisi'nde olanları Aslı'nın bakış açısıyla okumuş ve değerlendirmiştik ama bir de bu hikayenin Can tarafından nasıl göründüğü var.

Öncelikle sonunu bildiğim bir romanı okumak ne bileyim ilginçti. Can, tüm yaptıklarını ne düşünerek yaptı onu merak etmiştim ve sonunda şok olmuştum. Kitap bana ulaşır ulaşmaz büyük bir heyecanla okumaya başladım.

Can'ın hissettikleri çoğu zaman beni hüzünlendirdi. Hem aşık hem yıpratmaktan korkan pişmanlıklarından yorulmuş bir adam Can. Aslı onun için hayata tutunma sebebi. Peki istemeden yaptıkları... Aslı'nın anlam veremediği her şeyi Can'ın anlatımıyla okuyoruz. İkisi bir bütün oluyor, tüm parçalar birleşiyor. Yine de o son olmasaydı diyorum :(

Kapağı ben beğendim ancak redakte anlamında az da olsa sıkıntı vardı. Son olarak ilkinin yorumunu okumak isteseniz TIK TIK

ARKA KAPAK

Can, Aslı'dan önce cehennemdeydi...
Aslı'dan sonra yine cehennemde...
Dengesiz Bir Adamın Anatomisi
Onlar büyük bir rastlantıyla tanıştılar ve
sonrasını küçük mucizelere bıraktılar...
Ama büyük bir engel vardı, Aslı'nın
bir türlü anlayamadığı...
İlişkilerindeki denge, yıkıcı bir
dengesizliğe sürüklendi.
Ama sizce de, aşk bir dengesizlik hali
değil mi?
Aşk, büyük bir kaosta savrulmaktan
korkmamak değil mi?

1 yorum:

  1. İlk kitabı bende çok severek okumuştum. Can'nın bakış açısıyla yazıldığını bilmiyordum.Kitabı çok merak etim. Alınacaklar listeme eklendi. :)

    YanıtlaSil