Avene Termal Suyu Spreyi


Herkese merhaba

Cildi yatıştırıp güçlendirmeye yardımcı termal sular uzun zamandır hayatımızdalar. Benim için yazın vazgeçilmez ürünlerinden biri. 

Termal suyun kullanım alanı oldukça geniş. O yüzden de evde bulundurmakta fayda var. Gelelim kullanım alanına:

- Cildi ferahlatmaya, serinletmeye, yatıştırmaya ve cildi güçlendirmeye yardımcı olur.
- Ciltte hissedilen rahatsızlık, kaşıntı, kuruluk, batma gibi hislerde rahatlama sağlamaya yardım eder, gerginlik ve batmalar da azalma sağlar.
- Güneşlendikten veya rüzgarlı havalar nedeniyle oluşan gerginlik hissini yatıştırmaya, spordan sonra ferahlık hissi vermeye, tıraş, peeling, epilasyon gibi bakımlardan sonra cildi yatıştırmaya yardımcı olur.
- Pişik sorunu olan bebeklerin cildinde yatışma sağlamaya yardım eder.


Ürün sprey olarak tasarlanmış. 50, 150 ve 300 ml. olarak üç boyu var. 50 ml. olan en küçük tam çantaya atmalık. Tüm ciltler için uygun olan termal su aşırı hassaslaşmış ciltleri ferahlatmanın yanısıra cilt bakımı sırasında da kullanılabiliyor. Bebek ve çocuklarda da kullanılmasında sakınca yok.

Nasıl kullanıldığına gelirsek ihtiyaç duyulduğunda birkaç kez püskürtüp 2-3 dakika bekleyip yüzümüzü kuruluyoruz. En başta dediğim gibi yaz gelmeden önce edinmenizi öneririm. Ben ürünü Turuncu Kasa'dan almıştım. Bol stok yapmıştım. İndirimleri takip ederseniz tüm boyları en uygun fiyata almanız mümkün olur. Şimdilik hoşça kalın :)

0 yorum:

Yorum Gönder