Yeni Bir Başlangıç - Kim Karr / Yorum (Connections #1)


Orijinal İsim: Connected
Yazar: Kim Karr
Çevirmen:  Yonca Mete Soy
Yayınevi: Yabancı Yayınları
Sayfa: 384
Baskı Yılı: 2015


Dahlia London, fotoğraf stilistidir. Uzun yıllardır ilişki yaşadığı ve nişanlandığı Ben gözünün önünde öldürüldükten sonra uzun bir süre yas tutar. Çevresinin çabaları ile hayata yeniden başlamaya niyetlenir. Ara verdiği işine en yakın arkadaşı Aerie'nin ısrarıyla döner ve ilk işi bir rock yıldızıyla röportaj yapmaktır. O yıldız River Wilde yani Wilde Ones'ın solistidir. Yıllar önce Dahlia'nın barda karşılaşıp deli gibi etkilendiği ve kaçtığı çocuk.

İlk görüşte aşka inanır mısınız? Dahlia ve River aşkı böyleydi. Yarıdan sonrasına kadar durgun ilerliyor hikaye sonra tempo artıyor ve kendinizi ne olduğunu çözmeye çalışırken buluyorsunuz. Sonu oldukça gizemli. Biraz tahmin edilebilir ama ne kadar tahmin etseniz nedenleriyle ilgili hiçbir bilginiz olmuyor.

Ben'in sırları var. "Aşık Çocuk" River'da Dahlia'yla tanıştığı geceyle ilgili bir şeyler saklıyor. Dahlia tüm sırları öğrendiğinde ne olacak merak ediyorum. Sanırım ikincide ortaya çıkar. Şarkılar, konser tişörtü koleksiyonu gibi şeyler benim çok hoşuma giden detaylardı.

Redakte biraz sıkıntılıydı bu kez. Ayraç konuyla uyumluydu yine. Yabancı ayraç konusunda birinci benim gözümde yine bu gelenek değişmedi :)

0 yorum:

Yorum Gönder