NYX Pump It Up Lip Plumper - Kim


Herkese merhaba

Bugünkü konuğumuz NYX dudak dolgunlaştırıcı. Yapısını beğendiğim bir gloss oldu, yapış yapış olan glosslardan değil. Sürüldüğünde renk vermiyor ancak dudakları daha belirgin hale getiriyor, hafif bir yanma oluyor ancak dolgunluk vadeden bu glossta ben tek başına uyguladığımda dolgunluk gözlemlemedim. 


Sürüldükten sonra yanma hissi bir süre devam ediyor ama uzun sürmüyor. Parlaklığı kalıcıydı ve güzeldi, hafif ışıltı veriyor. Parlatıcı olarak kesinlikle tercih edilebilecek bir ürün ancak dolgunlaştırma anlamında beklentiniz yüksek olmasın.


Süngerli aplikatör glossların genelinde var zaten bu da aynı şekilde, tüpü de aynı şekilde tipik bir gloss görüntüsü veriyor. 8 ml. ürünün orijinal paketi.


Dudakları nemlendirmesi hoşuma gitti. Dudakları kurutan birkaç ruj ile deneme yaptım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Ürün dudağa pürüzsüz bir görüntü vermekle ilgili vaadini de yerine getiriyor.  Koku duyarlılığı olanlar için oldukça uygun çünkü kokusuz.

NYX ürünleri hayvanlar üzerinde deney yapmıyor. Lütfen ürün alırken bu konuya dikkat edelim. Hayvanlar deneyler yapılırken çok fazla acı çekiyor. Bu konuda duyarlı olalım.

Ürün fiyatı 27.95 TL ancak şu an Lila Kutu'da NYX ürünlerinde %40'a varan indirimler olduğundan indirimli olarak 16.77 TL'ye satılıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder