Neşeli Bir Bursa Blogger Buluşması


Herkese merhaba

Geçtiğimiz pazar günü Bir Mutluluk Atölyesi Neşe'nin düzenlediği Neşeli Buluşmaya katıldım. Birazcık geç katılmış olsam da yeni tanıştığım arkadaşların yanısıra kızlarla az da olsa sohbet etme fırsatı buldum. 

Saat 2'de başlayan buluşmaya 15.30 gibi katılabildim. Bursa'da felaket lodos vardı ve bu benim gidişimi fazlasıyla olumsuz etkiledi :( Neyse sonuçta gidebildiğime şükrediyorum ben :) Podyumpark'ta şirin bir cafe olan David People'daydık. Cafe girişi bile farklı ve hoştu. İçini de biraz inceleme fırsatı buldum ve oldukça beğendim. 


Benim kaçırdıklarım içinde malesef Abfen firmasından gelen Serkan Bey'in ürünlerle ilgili bilgilendirmesi de vardı ki ürünlerini alerjik rinit sebebiyle bolca kullanıyorum. Dinlemek kısmet olmadı ama şu an o kadar hastayım ki denememiz için gönderilen ürünleri kullanıyorum :)


Hayata Dair blogu sahibi Aycan mayıs ayındaki doğumgünümüz için Modaliza Özlem'e ve bana bir hediye hazırladığını söylemişti ancak mayıstaki buluşmada olmadığımız için verememişti. Bu buluşmaya nasip oldu. Özlem'e nişanlısıyla fotoğrafının olduğu muhteşem bir tepsi hazırlamış. Bana da bu şirin kutuyu. İçi simli falan çok beğendim. Kendisine burdan tekrar teşekkür ediyorum :)

Neşeli Buluşmayı organize eden Neşe'ye, mekan sponsorumuz David People'a ve birbirinden güzel ürünlerini gönderen sponsorlara çok teşekkürler. Sponsor yazısı yakında burada olacak. 

Etkinlikten Kareler:




0 yorum:

Yorum Gönder