Maske - Lemariz Müjde Albayrak / Yorum (Bir Aşk Serisi #2)


Orijinal İsim: Maske
Yazar: Lemariz Müjde Albayrak
Yayınevi: Postiga Yayınları
Sayfa: 360
Baskı Yılı: 2015

Herkese merhaba

Hissizle benzer yerleri var doğal olarak ama tekrar gibi değil, bu açıdan sevdim. Aksiyon devam ediyor.

Adrian, Alexander'ın ona soyadını vermesiyle çocukluğundan beri içinde yer eden yaraları maskelemeyi başarmış ve bu işte oldukça ustalaşmıştır. Sosyetenin arsız çocuğu olmuştur. Yıllarca geçmişin acısını çıkarmıştır. Peki 3 yıl önce ne olmuştu da Adrian orda takılı kalmıştı?

Jasmine, küçük yaşta anne babasını kaybedince abisi Daniel ona destek olmuştur. Beraber çalışarak her zorlukla başa çıkmışlardır. Jasmine 18 yaşında hamile kaldığında ve çocuğun babasıyla ilgili konuşmadığında bile birbirlerine sımsıkı sarılmışlardır. Peki Jasmine ve Adrian'ın yolları daha önce kesişmiş miydi?

Hissizde bu ikiliyle ilgili gerçekler ortaya çıkmıştı yani sonunu bilerek başlıyoruz ama ayrıntıları okumak oldukça güzeldi.

Jasmine'in kendini anlatma çabaları, Adrian'ın aile olma çabaları resmen damgasını vurmuş. Daniel'ın Türk aşkı, heyecanlandığında sakarlıkta sınır tanımayan Yağmur... Serinin devam kitaplarında sanırım Yağmur ve Daniel'ı okuyacağız.

Ben şu 20 yıl sonrası olayına takıldım. Onunla ilgili de bir kitap olacak mı acaba? Hatta onu Daniel'dan daha çok merak ediyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder