Kötü Çocuklar Soluk Soluğa - M. Leighton / YORUM (Kötü Çocuklar #1)


Orijinal İsim: Down to You
Yazar: M. Leighton
Çevirmen: Banu Belgi
Yayınevi: Optimum Kitap
Sayfa: 300
Baskı Yılı: 2014

Adı kötü çocuklar olunca bir kötü çocuk hikayesi bekliyorsunuz değil mi? Bu öyle değil burdaki kötü çocuk çok tatlı. Kötü çocuğumuz Cash'e kötü çocuk havaları yakışsa da içi çok başka aslında. Bu kitabı spoiler vermeden yorumlamak zor o yüzden yüzeysel geçeceğim :)

Cash'in ikizi var Nash. Cash'in aksine o iyi çocuk. Avukat ve ciddi bir duruşu var. Bu iki kardeşin sırrını öğrendiğimde nasıl şok olduğumu anlatamam. Bu nasıl kitap arkadaş ama çok mantıklı yazılmış gibi şeyler de söyledim :) Yerli ve yabancı yazarlardan ricam bize böyle ters köşe yapacak romanlar yazmaları. Çünkü buna bayıldım.

Olivia, muhasebe bölümü okuyan bir son sınıf öğrencisi. Geçmişte kötü çocuklarla ilgili seçimleri onu mutsuz etmiş ve kötü çocuklardan uzak durmayı kafasına koymuş. Ne var ki Cash ile karşılaşma şekilleri aklını başından almıştır ve Cash kötü çocuktur. Nash ise Olivia'nın kuzeninin sevgilisidir ve aslında Olivia'nın aradığı Nash gibi biridir.

İkizler fizik olarak tıpatıp olsa da karakter olarak iki zıt kutuptur. Olivia bu ikizlerden oldukça fazla etkilenir. Cash'in kötü çocuk yönünü, Nash'in düşünceli yönünü sever. Bilmediği şey ise ikizlerimizin çok acayip bir sırrı olduğudur.

Son 60-70 sayfada gizem çözülüyor ve siz şok olup kalıyorsunuz. Ve söylemeden geçemeyeceğim. Okurken sürekli aklıma Grup Hepsi'nin Üç Kalp şarkısı geldi. Bu üçlüye gitsin diyor yazımı sonlandırıyorum.

ARKA KAPAK

Bir kız, iki erkek ve bir aşk üçgeninin ateşli hikayesi Olivia Townsend özel biri değildir. Okul ücretini çıkarmak için çalışan, babasının işlerini yürütmesine yardım eden sıradan bir kızdır. Babasını terk edecek ikinci kadın olmamaya kararlıdır, kendi hayatını askıya alması gerekse bile… Olivia için, yapması gereken şeyler bellidir. Fakat, Cash ve Nash Davenport ile tanıştıktan sonra her şey karmaşık hale gelir. Onlar kardeştir. Hem de ikiz. Cash, onun bir erkekte istediği her şeye sahiptir. Tehlikeli ve ne olursa olsun onu yatağa atmayı isteyen seksi, kötü bir erkektir. Olivia'yı baştan çıkarır ve tek bir öpücükle, kötü olduğunu unutturur. Nash, onun bir erkekte ihtiyaç duyduğu her şeydir. Başarılı, sorumluluk sahibi ve son derece tutkulu bir erkektir. Ama o, Liz'in zengin ve güzel kuzeni Marissa ile birliktedir. Yine de bu, Olivia'nın ona baktığında erimesini durdurmaz. Tek bir dokunuşla, neden asla birlikte olamayacaklarını unutturur. Olivia, onların bir şey sakladığını öğrenince, siyah beyaz olan her şey grileşir. Olabildiğince hızlı bir şekilde kaçmasını gerektiren bir şey… Ama kaçmak için çok geçtir. Olivia artık olayların içindedir. Ve aşıktır. İkisine de. İki kardeş de Olivia'nin kalbini titretir. İki kardeş de Olivia'yı heyecanlandırır. Olivia ikisini de ister. Ve onlar da Olivia'yı. Peki, Olivia nasıl bir seçim yapacak?


0 yorum:

Yorum Gönder