Karanlığın Elli Tonu - E. L. James / Yorum (Elli Ton #2)


EROTİK ROMAN - +18
Orijinal İsim: Fifty Shades Darker
Yazar: E. L. James
Çevirmen: Sevinç S. Tezcan
Yayınevi: Pegasus Yayınları
Sayfa: 640
Baskı Yılı: 2014

Serinin 2. kitabında Christian'ın iyileşme sürecindeki hallerini okuyoruz. Ayrılıklarının ardından bu kez farklı bir teklifle Ana'nın karşısına çıkar. Christian'ı unutmaya çalışan Ana ise bu teklif sonrası aldığı sözlerle korkularından arınır. Bay Grey'e karşı koymak zaten imkansızdır ve Ana aşıktır. Bakalım bu ikili ikinci şanslarını nasıl kullanacak?

Christian aşık olduğunu kabullendikten sonra mutludur ama kaybetme korkusunu doruklarda yaşamaktadır. Anastasia ise yetersiz olma korkusuyla başa çıkmaya çalışmaktadır.

İlk kitaba göre bu biraz daha iyiydi. Tek kötü yanı tekrarlayan cümleler. Yemeğini ye Anastasia. Dudaklarını ısırma Anastasia gibi. Bu cümleler sık sık tekrarlandığında sinir bozucu oluyor. İyi yanı ise aşık Christian'ı okumak. Seriye ait son yorum da birazdan gelecek.

ARKA KAPAK

Romantik, özgürleştirici ve kesinlikle bağımlılık yaratıcı...

Bu roman dengenizi sarsacak, sizi ele geçirecek ve ebediyen sizinle kalacak.

Ruhu yaralı genç girişimci Christian Grey'in karanlık sırlarının yıldırdığı Anastasia Steele, ilişkilerine son noktayı koyup bir yayınevinde çalışmaya başlar.

Ama Grey'e duyduğu karşı konulmaz çekim hâlâ etkisini sürdürmektedir. Grey yeni bir teklifle gelince ona karşı koyamaz. Nihayet her şey daha iyiye gidiyor gibi göründüğü sırada birden geçmişin hayaletleri ortaya çıkar. Anastasia, sorunlu, hırslı ve talepkâr Elli Ton'un sinir bozucu geçmişi hakkında, tahminlerinin çok ötesinde şeyler öğrenir ve ilişkileri bir kez daha tehdit altına girer.

Grey içindeki şeytanlarla savaşırken, Ana da hayatının en önemli seçimini yapmak zorunda kalır. 
Ve bu kararı tek başına vermelidir...

0 yorum:

Yorum Gönder