Dirty Works Bye Bye Dark Circles Göz Altı Kapatıcısı


Herkese merhaba

Gratis'in tüm ürünlerde %50 indirim yaptığı bir kampanyası vardı. O indirimden denemek için almıştım bu ürünü. Göz altım aşırı sorunlu değil ama bir şekilde benim dikkatimi çekiyor. 

Öncelikle şunu söyleyeyim. Göz altlarıma geceleri Clinique All About Eyes Göz Çevresi Bakım Kremi'ni uygulamaktayım. Nemlendirme açısından benim için yeterli oluyor. Nemlendiricisiz bu kapatıcı nasıl sonuç verir orasını bilemem. Kurutur ya da kurutmaz bu konuda bir şey söyleyemem.


Kapatıcının kutusu açılınca iki farklı ürün çıkıyor içinden. Somon rengi olan corrector yani ilk önce göz altımıza onu uyguluyoruz. Daha sonra ise sarı tondaki açık rengi yani concealer'ı uyguluyoruz.

Bana ilk başta concealor çok açık renk geldi ama tenimde gayet iyi duruyor. Alttaki görselde renkleri daha iyi görebilirsiniz. Ben kremsi yapıdaki bu kapatıcıyı parmağımla uyguluyorum. Az miktarda ürün kullanmak gerek çünkü fazlası kötü duruyor. Yavaş hareketlerle yedirmek gerekiyor. Sonuç beni mutlu etti. Tekrar şans verebileceğim ürünlerden biri. 


Corrector 4.5 gr. concealer 4.5 gr. olmak üzere ürün toplam 9 gr. Ben indirimden yanlış hatırlamıyorsam 7-8 TL civarı bir fiyata almıştım. Normalde de 14-15 gibi bir şey olması lazım. Unutmadan Dirty Works Bye Bye Dark Circles Göz Altı Kapatıcısı, aloe ve E vitamini içeriyor. 


Bu hafta elimden geldiğince birikmiş ürünlerin yazısını yazacağım. Mutlu haftalar :)

0 yorum:

Yorum Gönder