Daima Aşk - Sandi Lynn / Yorum (Forever #1)


Orijinal İsim: Forever Black
Yazar: Sandi Lynn
Yayınevi: Elf Yayınları
Sayfa: 366
Baskı Yılı: 2014

Connor Black, 30 yaşında babasından devraldığı şirketi yöneten aşka inanmayan yakışıklı mı yakışıklı gecelik ilişkiler yaşayan aslında mutsuz bir adamdır. Bir sabah uyandığında Ellery'yi görür, gece sarhoş olduğundan onu hatırlamamaktadır ve mutfağında gördüğünde ona kızar. Ancak hiçbir şeyin sandığı gibi olmadığını öğrendiğinde ondan etkilendiğini fark etmeye başlar.

Ellery Lane, resim yapmayı seven yardımsever ve 4 yıllık sevgilisi tarafından terk edilmiş tek başına ayakta kalmaya çalışan bir kadındır. Barda sarhoşluktan ayakta duramayan adamı görünce ona yardım etmesi kaçınılmaz olur. 

Connor Black ile tanışması ona nelere mâl olacaktır? Ellery'nin yardımseverliğinin özellikle sarhoşlara yardım etmeye verdiği önemin nedeni, gönüllü çalışma nedenleri gibi şeylerin cevabını romanda buluyoruz. 

Erotik ögeler vardı evet ama erotizm üzerine kurulu bir roman değildi. Gerçekten hikayesi olan bir kitaptı. Kurgusu iyiydi. serinin 2. kıtabı Connor'ın bakış açısıyla yazılmış. İlk fırsatta okunacaklar arasında.

0 yorum:

Yorum Gönder