Cambaz - Burcu Demet / Yorum


Orijinal İsim: Cambaz
Yazar: Burcu Demet
Yayınevi: Postiga Yayınları
Sayfa: 400
Baskı Yılı: 2015

Gecem ve Aktan'ın adına azıcık olsa da Sahra'da rastlamıştık. Kızıl cadı Gecem ki bence hiç cadı değil hep Aktan aranıyor.

Gecem doktor, Aktan ise hukuk fakültesinde öğretim görevlisi. Ailelerin tanışıklığı uzun yıllara dayanıyor. Gecem'in çocukluk aşkı Aktan ama Aktan öyle çapkın ki Gecem'i görmüyor. Tabii ki bir yere kadar :) Gerçi ondan sonrası da çok talihli gitmiyor. İkilimizin kalabalık bir arkadaş grubu var ve geçmişte yaşanan 2 hafta Gecem ve Aktan'ın didişmesi için yetiyor, arkadaşları da seyirci oluyor bu didişmelere ama asıl eğlence evlilik iddiasına girmeleriyle başlıyor.

Sonlara doğru takipçilerini de katmış hikayeye yazar twitter isimleri kullanılanılmış. Arka arkaya bir sayfadan fazla bu şekilde isim var. Ek olarak bazı yayınevi yazarları ve hatta genel yayın yönetmenine kadar birçok isim kullanılmış. Belki bu şekilde hoşuna giden de vardır ama ben bu durumun kitabı amatörleştirdiğini düşündüm. Hepsi arka arkaya yazılmasaydı daha hoş olurdu sanki çünkü hikaye muhteşem, eğlenceli, akıcı. Neyse sonuç olarak oldukça sevdiğim bir hikaye oldu Gecem ve Aktan'ın hikayesi. Bu arkadaş grubundan başka hikaye çıkarsa da seve seve okurum ben :)

1 yorum:

  1. Benim hoşuma gitmişti. İyi jest. Tabi her kitapta olmayacaksa =)

    YanıtlaSil