5 Gün Kala - Julie Lawson Timmer / Yorum


Herkese merhaba

Mara, başarılı bir avukattır. Doktor Tom ile evlidir ve Laks ismini verdikleri bir kızları vardır. Kendisi evlat edinilmiştir ve eşiyle o da evlat edinmeyi seçmiştir. 4 yıl önce yakalandığı Huntington hastalığı bütün hayallerini yıkmıştır. Hastalığının ilk zamanlarında kendi kendine söz vermiştir. Hastalığı başkalarına yük olmaya başladığında sessiz sedasız bu hayattan çekip gidecektir. Geçen 4 yıl sonunda bu belirtileri görmeye başladığında sadece 5 günü vardır. Ve geri sayım başlar.

Scott, öğrencileri tarafından sevilen bir öğretmendi. Laurie ile evliydi. Uzun süre çocukları olmamıştır. Scott'un öğrencilerinden Bray gelecek vadeden bir öğrenci ve basketbolcudur, üniversite okumaktadır. Bray'in annesi uyuşturucu nedeniyle 1 yıl hapis cezasına çarptırıldığında Bray'in kardeşi Curtis tek başına kalır ve Bray okuluna devam etsin diye Scott 1 yıllığına Curtis'e bakmayı teklif eder. 1 yılın bitmesine 5 gün kalmıştır ve Scott, Curtis'e çok alışmıştır.

Mara ve Scott'un üye oldukları Babanızın Ailesi Değil adında bir forum vardır. Takip eden üyeler arasında güzel bir arkadaşlık gelişmiştir.

Hikayede forum konularında bazı eksiklikler vardı ama güzel düşünülmüş bir ayrıntıydı forum. Bana geçmiş yılları anımsattı :) Mara için bir son yazılmıştı evet ama Scott için tam bir son değildi sanki. Arada bırakılmış bir sondu. Bir son yazılmış gibi ama aslında son değil.

0 yorum:

Yorum Gönder