Sahra - Burcu Demet / Yorum


Orijinal İsim: Sahra
Yazar: Burcu Demet
Yayınevi: Postiga Yayınları
Sayfa: 568
Baskı Yılı: 2014

Ülkesinden daha 10 yaşında bir çocukken koparılan 19 yaşında dönüş yapan erken olgunlaşmak zorunda kalmış, iyi eğitim almış, sevilmekten korkan, güzeller güzeli Sahra... İçten içe çocukluğundan beri abisi Levent'in en yakın arkadaşı Mirza'ya aşık.

Mirza, intikam planlarıyla hayatını değiştirmiş bir adam. Dostu Levent'in yaptıklarını hazmedemiyorken bir partide gördüğü Sahra'yı ani bir öfkeyle planına dahil ediyor. Aklında ona karşı bir şeyler hissetmek hiç mi hiç yok.

Sahra Mirza'ya sahip olmayı hiç hayal etmemişti. Tek istediği ona ait olmaktı...

Baştan sona Sahra ne çekti diyerek okudum. Mutlu olmayı bile kısa süreliğine istiyor. Çünkü onun hayatı fazla karışık ve ne zaman çağrılacağı, ne zaman gitmek zorunda kalacağı belli değil. Rahatsız olmak için fazlaca nedeni var. Mirza ise Sahra'nın sırlarını öğrendiğinde işler değişiyor.

Başladığımda biraz sıkılsam da ilerledikçe tempo arttı. Sonra da aktı gitti zaten. Şaşıracağınız sahneler fazlasıyla mevcut. Düz yazılmış bir aşk romanı değil sadece bu. Aksiyon var, bol bol sır var. Mirza ve Sahra'nın anlatımıyla yazılmış roman ama Mirza'nın anlatımı ön planda.

İlk baskıdaki kapağa göre bu kapağı daha çok beğendim. Hele janjanlı kısım en hoş olan kısım. Dövme ne alaka derseniz o da kitaptaki sırlardan biri. Benim severek okuduğum bir roman oldu. Yazarın yeni kitabı Cambaz çıkmak üzere. Gecem ve Aktan'ın hikayesini okuyacağız. Herkese duyurulur.

1 yorum:

  1. Merhabalar :) Kendi hazırladığım bir etkinliğe seni de mimledim. Yaparsan beni çok mutlu edersin :
    http://partofthebook.blogspot.com.tr/2015/01/etkinlik-kendi-kitabn-yarat.html
    Sevgiler.....
    Partofthebook

    YanıtlaSil