İlk Defa - Cora Carmack (Losing It #1)


Orijinal İsim: Losing It
Yazar: Cora Carmack
Çevirmen: İmge Tan
Yayınevi: Pena Yayınları
Sayfa: 280
Baskı Yılı: 2014

Bliss, üniversiteyi bitirmek üzeredir. Aşırı mantıklı ve söylemeye gerek bile yok ama derslerinde de son derece başarılı bir öğrencidir. Onun tek sorunu üniversiteyi bakire olarak bitirecek olmaktır ve arkadaşı Kelsey onu bu dertten kurtarmak için hemen o gece onu bara götürür.

Barda umudunu kaybeden ve tuvalete gitmeye kalkan Bliss'in gözüne Shekaspeare okuyan bir adam çarpar ve yanından geçerken nasıl olduğunu anlamadan adama bu numarayla kız tavlamak istiyorsa barın kalabalık kısmına geçmesi gerektiğini söyler. Adam yani Garrick başını kaldırır ve o mavi gözleri gören Bliss olduğu yerde öylece kalır.

Aralarında başlayan sohbet Bliss'in evinde son bulur ancak Bliss yapamayacağını anlayıp saçma bir bahaneyle apar topar kendi evinden çıkar. Ve ertesi gün okuldaki yeni tiyatro hocaları bilin bakalım kimdir?

Yine bir serinin ilk romanı. Diğer kitaplarda Cade, Kelsey gibi Bliss'in arkadaşları anlatılıyor. Dili oldukça sadeydi. Eğlenmelik bir şeylere ihtiyacım var diyorsanız bu tam size göre. Akıcı olduğunu da söylemeliyim. Garrick ve Bliss çiftini sevdim ben. Yazar abartmamış ve tadında bırakmış.

ARKA KAPAK

Üniversitenin tek bakiresi olarak mezun olmak istemeyen Bliss hızlıca birini bulup bu işi çözmeye karar verir. Mümkün olduğunca çabuk... Tek gecelik bir ilişki... Bliss o kişiyi bulur ancak gerçekten gülünç bir bahaneyle onu yatakta bırakarak kaçar. Ertesi gün sınıfa giren yeni tiyatro öğretmeni ona çok tanıdık geliyordur. Bliss tam sekiz saat önce onu yatakta bırakmıştır... Yalnız... Çıplak...

0 yorum:

Yorum Gönder