Hayata Uyanmak - Mary E. Pearson (Jenna Fox Chronicles #1)


Jenna Fox, bir yıldan fazla bir zaman önce kaza geçirmiştir. Uyandığında hafızası bomboştur. Annesi Claire ve büyükannesi Lily ile birlikte California'da yaşayan Jenna, annesinin isteğiyle kendi doğumundan itibaren yıllık olarak çekilmiş kamera kayıtlarını izlemeye başlar. Birkaç hafta sonra iki arkadaşı olduğunu hatırlar. Ufakta olsa bazı anılar netleşir. Netleşen bu anılardan sonra kalanları öğrenmek için çabalar.

Okula gitme baskısı kuran Jenna'yı annesi sonunda evlerine yakın ekosistem üzerine ders veren bir okula yazdırır. Okuldan Ethan ile arkadaşlıkları kısa sürede ilişkiye dönüşür. Aynı zamanda Allys ile de yakın arkadaş olmuştur. Bir yandan çocukluk videolarını izlemeye devam eden Jenna çenesindeki izin kaybolduğunu fark eder ve izin oluşma sürecini hatırlar. Bundan sonrası Jenna için kendisine neler olduğunu öğrenme ve gizemlerden kurtulma vaktidir.

Bu romanı okuyup etkilenmemek mümkün değil. Jenna'nın olanları öğrenmesiyle siz de şok oluyorsunuz ve vay be kurguya bak diyorsunuz. Aşırı sürükleyici olduğunu söylemem gerek. Yazar ne yazsa okurum dediklerim arasına girdi bu romanıyla. Akıcı, heyecan içinde geçen bir roman arıyorsanız Hayata Uyanmak diye bir seçeneğiniz olduğunu bilin :)

1 yorum:

  1. Selam ;)
    Seni etiketledim. Belki yapmak istersin ;)
    http://hayalperestinzamanyolculugu.blogspot.com.tr/2015/01/beni-etiketleyen-ezgiye-1-kitap-okumak.html

    YanıtlaSil