Son Kitap Alışverişleri

Son 2 ayın kitap alışverişlerini içeren bir post olacak bu :) Bu aralar fazlaca kitap aldığımı itiraf etmeliyim. Hatta şu sıra kendimi sınırladım. Uzunca bir süre zorunlu nedenler dışında kitap almayacağım. 


Kitap Sihirbazı

Fuar dönemi indirim yapan kitapsihirbazında almayı istediğim birkaç kitabı görünce dayanamayıp aldım.

Gabriel'in Cenneti: Serinin son kitabıydı. İkinci kitapla arası oldukça açıldı. Severek okuyabilecek miyim bilmiyorum.

Şahane Gelin: Seriyi tamamlamaya çalışıyordum. İndirimde olduğunu görünce hemen sepete ekledim.

Sınırın Güneyinde Güneşin Batısında: İndirimine dayanamayıp aldığım kitaplardan biriydi.


İstanbul Kitap Fuarı

Bursa'da yaşadığım için gitme şansım olmadı malesef ama tur arkadaşım Kitap İklimi blogunun sahibi Pınar, beni kırmayıp fuardan alıp bu romanı gönderdi.

Reklam Aşkı: Nemesis'in fuar öncesi çıkan kitaplarından biriydi. Okunacaklar arasında beni bekliyor :)


Hepsi Burada

Karanlığın Ayak İzleri: Tess Gerritsen rüzgarının estiği fuar dönemi, fuara gidememiş biri olarak en azından imzalı kitap alayım dedim. Almasaymışım da olurmuş. İmza kısmını hala çözemedim. Pek benzemiyor çünkü :D

Değirmen: Reşat Nuri Güntekin'in İnkılap Yayınevinden çıkan kitaplarını tamamlamaya çalışıyorum. Benim için ayrı bir yeri vardır Reşat Nuri Güntekin'in. Tekrar tekrar okuyabileceğimi bildiğimden tüm kitaplarını kütüphaneme ekliyorum.


Belkıs Kitabevi:

Ali'm: Belkıs Kitabevi fırtına gibi esiyor bugünlerde. Ben de Duygu'dan sonra merakla beklediğim Alim'i dayanamayıp aldım.

Aşk Yakar: Serinin ilk iki kitabını almıştım. Nasılsa üçüncüyü de alacağım en azından indirimden yararlanayım dedim :)


Ukitap:

Bir süredir ukitap üyesiyim. Daha önce alışveriş yapmamıştım. Kitapçı dükkanını kapayan bir üye olduğunu görünce ve fiyatlar çok uygun gelince bir alışveriş yapmak kaçınılmaz oldu.

Zor Kadın: Bu kitap serimin tamamlandığının habercisi :) Nihayet seriyi tamamladım ve arka arkaya keyifle oluyabileceğim.

On Bir Dakika: Kitaplarını severek okuduğum bir diğer yazar da Paulo Coelho. Denk geldikçe almaya ve tamamlamaya çalışıyorum.

Satranç: Yazarın hayatı ilgimi çekmişti ilk önce daha sonra kitapları inceledim ve listeye eklendiler. Gördüğüm gibi aldım. 

Yaprak Dökümü: Yukarıda bahsettiğim gibi yazarın tüm kitaplarını almak gibi bir hedefim var. Severek okuduğum Yaprak Dökümü de kütüphanemde yerini aldı.


idefix

1Q84: Yaklaşık 1.5 yıldır takip ettiğim bir ara baskısı tükenen neyse ki yakın zamanda tekrar basılan Murakami'nin kitabı 1Q84. Kitapyurdu indirimini kaçırdığımda çok üzülmüştüm ama idefix'te yakaladım :)

Milena'ya Mektuplar: Kafka'nın romanlarını severek okuyorum. Kitap Ağacı'nda aralık ayında okunacak kitap seçildi ama ben henüz okuyamamıştım. Artık kitap elimde.

Evet, biraz fazla alışveriş yaptım dediğim gibi ama bu alışverişlerdeki tek avuntum kitap listemin dışına çıkmamış olmam. Şimdi bol bol okumam gerek ki yenilerini alabileyim :)

1 yorum: