Essence I Love Stage Far Bazı


Herkese merhaba

Bugün bir süredir kullandığım Essence I Love Stage Far Bazı'nı inceleyeceğiz. Yazısını yazmak için biraz bekledim. Fazla uzatmadan bu bazın artıları eksileri neymiş bakalım :)


Sürüş ve uygulama oldukça kolay. Çizgilere dolmuyor. Ben bazı uygularken fırçayı hafifçe göz kapağıma değdirip elimle dağıtıyorum. Biraz bekleyip farımı uyguluyorum. Bazsız göz makyajınız ile bazlı arasında büyük bir fark var. Günlük makyajda gözleri öne çıkarmayı seviyorsanız baz tercih etmenizi öneririm. Hem farın rengini hem de kalıcılığını arttırır.


Böyle koyu bir renkte Essence'in bazı. Buğday tenli olduğumdan rengini sevdim ben. Uygun miktarda sürdüğünüzde el ile kolayca dağıtılıyor. Fazla yoğun sürmenize gerek yok zaten az miktarda ürün yeterli oluyor, oldukça verimli bir ürün.


Üstteki görselde dağıtılmış halini görüyorsunuz. Uyguladığımız far 5-6 saat kadar ciltte yoğun şekilde kalıyor. Daha sonra rengi hafiflemeye başlıyor. Fiyatına göre oldukça iyi olduğunu düşünüyorum. 


Belli belirsiz farları evde tutmadığım için mat ve parlak toz far ile ve bir de krem far ile deneme yaptım. Yıldızlı olanlar far bazı kullanılmış olanlar. Diğerleri sadece far uygulaması olanlar. Görselden ne kadar belli bilmiyorum ama baz uyguladıklarımın hem parlaklığı arttı hem de sabitlenmiş oldu.

Siz de uygun fiyata bir baz arıyorsanız Essence far bazı aklınızda bulunsun. Bursa'da Essence ürünlerini Gratis ve Kaplıkaya Özdilek'te bulabilirsiniz. Mutlu günler.

0 yorum:

Yorum Gönder