Avon Pırıltılı Açılıp Kapanabilen Göz Kalemleri


Herkese merhaba

Bugün blogta benim severek kullandığım Avon'un pırıltılı göz kalemlerinin incelemesi var. Bu ayki katalogta indirimde olduklarını görünce bu postun zamanının geldiğini düşündüm. Bendeki renkler: Emerald Glow, Black Ice, Sugar Plum, Twilight Sparkle (son katologta göremedim sanırım bu renk satışta değil artık), Brown Glow (yine bu rengi de katologda göremedim).


Ben hafif pırıltılı olmalarını ve kolay uygulanmasını seviyorum. Takip edenler pratik ürünlere olan zaafımı bilirler. Bu kalemler de pratik. Göz altı veya üstünde kullanılabiliyor. Ben göz altında sıkça kullanıyorum. Günlük makyajıma da abartmadan hafif ışıltılarla renk katıyorum. Üstelik akma sorunu da yaşamıyorum. Hafif dağılmalar olsa da kötü görünecek şekilde dağılma olmuyor.


Günlük makyajın yanında daha kalın çekerek gece malyajımda da kullanıyorum. Işıltı tabii ki gece daha hoş duruyor. Hazır yılbaşı geliyor, yılbaşı makyajınız için bu kalemler aklınızda bulunsun :)


Renkleri inceleyecek olursak, soldan sağa:

1. Emerald Glow, koyu bir yeşil.

2. Black Ice, Siyah, dumanlı görünüm elde etmek için ideal.

3. Sugar Plum, pembemsi bir mor renk, benim favorim kendisi :)

4. Twilight Sparkle, gece mavisi, bu da favorilerimden ikincisi.

5. Brown Glow, kahverengi, açıkçası göz rengime gider diye almıştım bu renk yok diye ve iyi ki almışım, mükemmel duruyor.

Ben en çok 3 ve 4'ü kullanıyorum. Katalogta 4'ü göremeyince üzüldüm. Umarım sonraki katalogta görebiliriz :) Sormak istedikleriniz olursa mail yoluyla ya da sosyal ağlardan bana hızlıca ulaşabilirsiniz :) Mutlu günler.

0 yorum:

Yorum Gönder