Aşkı Seçtim - Meral Kır / YORUM (Sancaktarlar #2)


Orijinal İsim: Aşkı Seçtim
Yazar: Meral Kır
Yayınevi: Müptela Yayınları
Sayfa: 416
Baskı Yılı: 2014

Asya Sancaktar, Doruk ile yolları ayrıldıktan sonra ikiz bebeklerine kendini adayan Asya, yıllardır üstünden atamadığı güvensizliği üzerinden atmış, adım adım güçlü bir kadına dönüşmüştür. Bekar bir anne olmanın zorluklarını çocukları Yaren ve Yağız'ın sevgisiyle gidermiştir. Cennet isimli gözde mekanını düzene koyduktan sonra kendisi ve çocukları için bir ev tutmuş, kendi ayakları üzerinde durmaktadır.

Doruk Akman, Asya ile yürütemedikleri ilişki sonrası Amerika'ya yerleşmiş ancak çocuklarından ayrı kalmak istemediğinden Türkiye'ye dönüş yapmıştır. Gelirken getirdiği eski sevgili Sabrina ise herkes için sürpriz olmuştur. Deli gibi aşık olduğu kadını bırakıp gittiği için pişman olan Doruk, Asya için acaba neler yapacaktır? Onlar için ikinci şans mümkün müdür?

Aksiyonu yüksek bir kitaptı. Serinin ilk kitabından daha çok beğendiğimi söyleyebilirim. Gelişen olaylar sonucu kendimi hep suçluyu ararken buldum ancak sonu tam bir şoktu. Asya'nın güçlü bir kadına dönüşmüş hali, Doruk'un onu yeniden elde etmek için yaptıkları kitaba eğlence katmıştı. Kitabın sonunda Mehmet dışında diğer kardeşlerin şok olacağımız haberlerini aldık. Böylece üçüncü kitabı merakla beklemek için bolca nedenimiz oldu bence :)

Kapak ve ayraca bayıldım. Redakte iyiydi. İlk kitabın hemen ardından ikinciyi okuduğumdan olaylardan kopmadan okumuş oldum ama şimdi üçüncü kitabı nasıl merak ediyorum bilemezsiniz. Çünkü en gizemli kardeş Ahmet'in hikayesi olacak üçüncü kitapta. Şimdilik benden bu kadar. Herkese mutlu yıllar diliyorum :)

ARKA KAPAK

Ona, gururuna köle olmayacak kadar çok âşıktı. İstisnasız her gece, omuzlarında dans eden saçlarına dokunduğunu hayal etmişti. Ve her hayalinin sonunda o ipek sarısı, rüzgâra meydan okuyan saçların yokluğu ilmik olup boğazında düğümlenirken, geceler boyunca nefes almadan yaşamaya çalışmıştı. Şimdi ona bu kadar yakınken, uzak durmak hiç kolay olmuyordu.

Zengin ve ünlü Sancaktarların beş çocuğundan biri olan Asya, önceleri ailenin sosyetik kızıyken hayatı çok kısa sürede değişmişti. Deli gibi âşık olduğu ve çocuklarının babası olan Doruk, onu bırakıp eski sevgilisinin peşinden Amerika'ya gidince yıkılmamış, kendini çocuklarına adamıştı.

Bir gün Doruk, yanında eski sevgilisi Sabrina ile birlikte Türkiye'ye döndüğünde Asya'nın dengesi alt üst olur. 

Asya, hayatına yeniden giren Doruk'un varlığına alışamamışken kendisinin ve etrafındaki herkesin hayatını tehlikeye sokan olaylarla mücadele etmesi gerekir. Kendini garip bir oyunun içinde bulan Asya, çocuklarını tehlikelerden korumaya çalışırken; Doruk da ailesine zarar vermek isteyenlerin kim olduğu ortaya çıkarmak için ?amansız bir savaş vermek zorunda kalır.


Doruk ve Asya, bütün bu olan biten arasında aşkı yeniden bulabilecek mi? Daha da önemlisi aşk her şeyi affedecek mi?


0 yorum:

Yorum Gönder