Aralık Bitirme Projesi


Bundan sonra aylık olarak bitirme projelerimi buradan paylaşacağım. Bu ay için biraz geç oldu ancak instagramda aralık başında paylaşmıştım. Hatırlatma yapayım. Instagram kullanıcı adım @masuminciler . Şu an elimde biten ürünler var, muhtemelen bitenler yazısını ocak ortası gibi yazmış olurum :) Gelelim bitirilecek ürünlere:


Avon El ve Vücut Losyonu, alalı uzun zaman oldu, arada sırada kullanıyordum. Yeni ürün keşiflerine geçebilmek için bitirme projesine bunu da dahil ettim.

Cyrene Tonik, ilk zamanlarda kullanıp nedense kenara koyduğum ürün. Alışveriş yaptıkça farklı şeylere başladığımdan bazen sevdiğim ürünler gözden kaçıyor. Neyse ki bitirme projeme bu toniği de dahil ettim ve bitirebileceğim. Ürün yazısı blogda mevcut. Arama kutucuğundan aratabilirsiniz.


Pantene Aqua Light Saçı Ağırlaştırmayan Bakım, uzun zamandır kullanıyorum ama düzenli değil. Bitirme projesine dahil olunca düzenli kullanıma başlamış oldum :)

Hc Hair Care Complex, haftada bir kullandığım bu ürünü son zamanlarda ihmal etmeye başlamıştım. Bitirme projeme dahil ettiğimden beri haftada bir uyguluyorum. Benim için haftada bir yeterli oluyor. Ürün yazısı blogda mevcut. Arama kutucuğuna adını yazıp aratabilirsiniz.

Avon Treselle EDP, alalı uzun bir zaman oldu. Kokusunu seviyorum ama artık bitirme vakti gelmişti.


Bebak Makyaj Temizleme Mendili; bir süredir temizleme sütü kullanıyordum, mendilleri ihmal etmiştim. Mis gibi kokan bu mendiller kurumadan bitsin diye projeye dahil oldu.

Nivea Lipbalm, efsanevi balmlardan. Ben de yıllardır severek kullanıyorum. Elimde çok fazla balm olduğu için bitirme projeme bunu da dahil ettim.

Avon Color Trend Kapatıcı, denemek için almıştım. Ortalama bir ürün. Kapatıcı özelliği çok iyi değil ama çizgilere dolmuyor. İki rengi var. Ben açık rengi kullanıyorum. 

Pastel Ruj - 24 numara, rengini çok beğendiğim, kullanmaya kıyamadığım ruj bu. Baktım kullanmaya kullanmaya bozulacak. Projeye bu ruju da ekledim. Bitince yenisini alacağım :)

Bu ay bitirilecek ürünler bunlar. Siz de benim gibi birden fazla aynı işlevde ürün kullanıyorsanız böyle projeler yaparak o ürünleri bitirebilirsiniz ya da sıraya koyabilirsiniz. Tüketim çılgınlığının üst düzeyde olduğu günümüzde böyle projelerle çöpe giden ürünleri aza indirebiliriz.

0 yorum:

Yorum Gönder