Sana Kapıldım - Laurelin Paige / Yorum (Fixed #1)


Orijinal İsim: Fixed on You
Yazar: Laurelin Paige
Yayınevi: Elf Yayınları
Çevirmen: Melek Golden
Sayfa: 350
Baskı Yılı: 2014

Alayna Withers, 26 yaşında, New York Üniversitesinden dereceyle mezun olmuş. İşletme yüksek lisans yapmış. Bir kulüpte barmenlik yapıyor. Ailesinden kalan tek kişi abisi, onunla da problemli bir ilişkileri var. Borcundan nasıl kurtulacağını düşünen Alayna, ilk görüşte çekimine kapıldığı Hudson Pierce'in teklifini kabul edecek mi?

Hudson Pierce, 29 yaşında, zengin, yakışıklı, Alayna'yı seminerde görüyor. Teklifi net. Romantik ilişkilerin adamı olmayan ve evlenmeye hiç niyetlenmeyen Hudson, işine aşık ve hayatından memnun. Alayna ile aralarındaki çekim göz ardı edilecek gibi değil.

Bu tarz içinde başkasına benzetmediğim tek kitaptı. Birbirini tekrar eden romanlardan öyle bıkmıştım ki buna da önyargıyla başladım ancak tadında kalması ve farklılığıyla beğenimi kazandı. Akıcıydı da. Mükemmel bir hikaye değildi belki ama gereksiz uzatmaları olmayan, sade anlatım kullanılmış, her şeyin dozunda olduğu bir romandı. Okurken tek sinir olduğum yanlış kullanılan noktalama işaretleri oldu. Onun dışında beklediğimden güzeldi.

2 yorum:

  1. Kitabı okumaya başlamadan önce bende ön yargılıydım biraz diğerleri gibi aynı türde olur diye düşünüyordum.Ama okumaya başladıktan sonra bende sevdim.Bu türdeki kitapların çoğu maalesef birbirine benziyor.Sana Kapıldım kurgu olarak farklı olduğu içinde sevindim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum :) Önyargı illa oluyor sürekli aynı şeyleri okumak insanı sıkıyor. Kurgusuyla fark katılabildiğini göstermek açısından bu roman önemli.

      Sil