Tatlı Sır - Jamie McGuire / Yorum (Maddox Kardeşler #1)


Orijinal İsim: Beautiful Oblivion
Yazar: Jamie McGuire
Yayınevi: Yabancı Yayınları
Çevirmen: Boran Evren
Sayfa: 368
Baskı Yılı: 2014

Aylardır beklediğimiz seriye nihayet kavuştuk. Fuar bombalarından biri olan bu roman gerçekten de bomba etkisi yaratacak olaylar ile örülmüş.

Trenton Maddox, Maddox kardeşlerin 2. si. Babasıyla yaşıyor. Dövmecide çalışıyor. Bir sürü dövmesi var. Kaslı, seksi, onu daha da çekici kılan gamzeleri var. 2 yıl önce geçirdiği kazanın etkileri halen sürerken günlük ilişkiler yaşıyor. Çapkınların kralı olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Aynı liseden mezun olduğu çocukluk aşkı Cami'yi bir akşam barda tek başına otururken görüyor ve oyun başlıyor.

Camille Camlin, 21 yaşında, üniversitede okuyor. Arkadaşı Reagen ile ayrı bir evde yaşıyorlar. Özgürlük onun için önemli. Çocukluğu ve ailesiyle yaşadığı ev onun için yaralarla dolu. Okul dışında Red Door'da barmenlik yapıyor. 3 erkek kardeşi var ve belalara alışık bir kız. Biraz erkeksi kendi tabiriyle erkekler onu seksi bulmuyor. Gizemli bir işi olan ve Californiya'da yaşayan T.J ile 6 aydır devam eden bir ilişkisi var ancak aylarca uzak kalmak ve sevgilisinin yoğun işi sayesinde fazla konuşup mesajlaşamamaları onları yıpratıyor. Ve bu süreçte Cami'nin hayatına aniden Trent giriyor.

Travis'i okumak keyifliydi ama Trent daha iyi kurgulanmıştı sanki. Hafiften Travis - Abby aşkına da yer verilmişti. Özellikle Travis'in Cami'nin çalıştığı bara gidip ona danışması hoşuma gitti. Aaa bu karakter şu romanda da vardı demek ki bu oymuş gibi şeyler diyerek okudum :) Cami'nin ev arkadaşı Reagen ile ilişkisi güzeldi. Bardaki çalışma arkadaşlarıyla dayanışma içinde olmaları aile gibi kenetlenmeleri güzel düşünülmüş bence. Ordan ayrı bir seri çıkar o derece karakter vardı barda. Olive ile olan sahneleri çok beğendim. Hele konuşması yok mu? Olive, Cami'nin Trent'e değişik bir bakış açısıyla bakmasını sağladı.

Serinin devamını aşırı meraklı şekilde beklerken size diyebileceğim tek şey bu kitabın sonunda şok olup kaldığımdır. Cami'nin kararsızlığı ve saçma sapan hareketlerinin esaslı bir sebebi olduğunu öğreniyorsunuz ve hiç beklemediğiniz bir şey bu. Durumu iğrenç bulsam da kurgu için yazarı tebrik etmem lazım. Redaksiyon anlamında bakacak olursak da kötü değildi, tek tük hatalar mevcut ama okuma keyfini kaçırmıyor. Kapak için tek diyebileceğim çok uyumlu. Tavus kuşu tüyü ne alaka diyenler varsa okurken nedenini anlayacaklar. Ayracı da söylemeden geçmeyeyim. Benim hoşuma giden bir ayraçtı. Kapağa ve içeriğe uygun.

5 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil